Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pokazao svoju odlučnost

Cristiano Ronaldo "kupio" navijače Juventusa velikim obećanjem: "Napravit ću nemoguće"

Cristiano Ronaldo razveselio je navijače Juventusa ambicioznom izjavom na otvaranju 2019. godine.

Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nogometaši Juventusa dobili su nekoliko slobodnih dana prije nastavka sezone u domaćem Kupu, prvenstvu i Ligi prvaka, a ponajbolji igrač svijeta Cristiano Ronaldo zaputio se u Dubai, gdje će mu biti uručena nagrada na svečanosti Globe Soccer Awards. Portugalac je doveden u Juventus zbog jednog razloga – osvajanja Lige prvaka.

Na predstavljanju prošlog ljeta navijači su "počastili" Cristiana Ronalda pjesmom "donesi nam Ligu prvaka", a Portugalac je na najboljem putu da im to i isporuči. Juventus je bio na pragu osvajanja Lige prvaka 2015. i 2017. godine, ali je oba puta gubio u finalu.

"Kunem se da ću napraviti nemoguće i osvojiti Ligu prvaka s Juventusom. Srećom, navijači me ne traže da spasim zemlju", rekao je Ronaldo novinarima u Dubaiju.

Da misli ozbiljno, Ronaldo je dokazao i videom koji je objavio usred noći. On, zajedno sa sinom i dvojicom prijatelja, trči po pustinji u poprilično jakom tempu. To je samo još jedan dokaz njegove predanosti i spremnosti da konačno pogurne Juventus "preko praga".

Nole biranim riječima govorio o Hrvatskoj: "Svim sam srcem navijao za nju" Đoković i Čilić (Foto: AFP) Borna Ćorić i Novak Đoković (Foto: AFP) Novak Đoković (Foto: AFP) +2 Novak Đoković slavi pobjedu na US Openu (Foto: AFP)

Tragičar Lige prvaka i poznati kikser među vratnicama uhvatio jednu od najljepših žena svijeta Karius i Thomalla (Screenshot) Sophia Thomalla (Screenshot) Sophia Thomalla (Screenshot) +3 Sophia Thomalla (Screenshot)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider