Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nekoliko zainteresiranih

Cristiano Ronaldo na izlaznim vratima Reala? Ponuda je na stolu

Real Madrid navodno je dobio ponudu za svojeg najboljeg igrača Cristiana Ronalda, i to iz redova engleskog prvaka!

Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Prema pisanju britanskih i španjolskih tabloida, krenuo je lov na najboljeg igrača Real Madrida – Cristiana Ronalda! Zimski "lov" na igrače započeo je s prvim danom 2018. godine, a jedna od meta bit će i navodno nezadovoljni Cristiano Ronaldo.

Real Madrid sprema napraviti velike promjene u idućih osam mjeseci, počevši od promjene trenera, svježe krvi u veznom redu, pa sve do pojačanja u napadu. Ronaldu najviše smeta činjenica da Real želi dovesti Edena Hazarda i Neymara, dvojicu igrača koji igraju upravo na njegovoj poziciji, odnosno dvojicu igrača koji bi mogli postati lideri Kraljevskog kluba.

El Chiringuito, Don Balon, Express te drugi engleski i španjolski tabloidi tvrde da Real Madrid već ovu zimu ima nekoliko ponuda na stolu, a jedna je stigla od neočekivanog kandidata za dovođenje Portugalca.

Chelsea Antonija Contea navodno je jako zainteresiran za dovođenje Ronalda, pogotovo ako u suprotnom smjeru ode Eden Hazard. Don Balon tvrdi da je Antonio Conte veliki ljubitelj Cristianova lika i djela, ali i da je izgubio strpljenje sa svojim opcijama u napadu (Willian, Batshuayi, Pedro).

Osim Chelseaja, preostali su zainteresirani klubovi poznati: Manchester United, PSG i LA Galaxy.

Francuski PSG ionako ima problema s financijskim fair-playom, te mora prodavati, a ne dovoditi igrače u ovom zimskom prijelaznom roku. Ronaldo je već naglasio da nije još zainteresiran za odlazak u SAD odakle mu stižu bogate ponude, tako da opcija LA Galaxyja nije u ovom trenutku realna.

Nepoznanica je Manchester United, koji će sigurno dovoditi nekoga, nakon što se Jose Mourinho još jednom požalio da 300 potrošenih milijuna nije dovoljno za stvaranje velike momčadi. Vlasnici će sigurno ponovno otvoriti trezor s novcem, a u kojem će ga smjeru portugalski trener usmjeriti, ostaje nam vidjeti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider