Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
za jednog 150 milijuna eura!

Kovač i Bayern odupiru se europskim velikanima: Locirane zamjene za Robbena i Riberyja

Bayern će pokušati dovesti dvojicu sjajnih krilnih igrača – Ousmanea Dembelea i Leroyja Sanea.

Niko Kovač (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Za razliku od mnogih prijelaznih rokova, u posljednjih nekoliko godina u ovome minhenski Bayern ne želi zaostajati za velikim europskim rivalima. Bayern već godinama dominira u njemačkom prvenstvu i u nadolazećoj sezoni želi biti konkurentniji u borbi za Ligu prvaka.

Prema pisanju njemačkog Bilda, Niko Kovač i uprava Bayerna dogovorili su se oko imena dvojice igrača koji bi bili idealna zamjena za umirovljene Francka Riberyja i Arjena Robbena. Riječ je o Barceloninom krilnom igraču Ousmaneu Dembeleu, te igraču Manchester Cityja - Leroyju Saneu.

Niko Kovač (Foto: AFP) Kovač inzistira na velikom pojačanju: ''Definitivno bi nam pomogao, ali borimo se protiv milijardera'' divider

Spomenuti medij navodi da je Bayern spreman izdvojiti čak 150 milijuna eura za krilnog igrača Manchester Cityja, koji je bio jedan od ključnih faktora momčadi Pepa Guardiole, koja je prošle sezone za dlaku osvojila titulu prvaka Engleske i naslov u FA Cupu. No, usprkos velikoj ponudi, mnogi vjeruju da će Bayern teško do Sanea.

Mnogo je vjerojatniji dolazak Ousmanea Dembelea, koji je na izlaznim vratima Barcelone. Dolazak Antoinea Griezmanna i potencijalni povratak Neymara samo dodatno povećavaju tu mogućnost, a Barceloni će itekako dobro doći jedna velika prodaja jer mora nadoknaditi potrošnju u ovom prijelaznom roku.

Podsjetimo, do sada su već stigli Frenkie de Jong, vratar Neto i Griezmann. Dolazak Neymara trebao bi biti najskuplji ovog ljeta, pa bi Barci jako dobro došla prodaja pokojeg skupljeg igrača.

Prije točno godinu dana Hrvatska je igrala jedno od najluđih finala Svjetskog prvenstva! Vatreni slave pobjedu (Foto: AFP) Slavlje Vatrenih nakon Perišićeva gola (Foto: AFP)

Recimo i da je Bayern ovog ljeta već oborio rekord kada je najskuplji transfer u klupskoj povijesti u pitanju. Stigao je Lucas Hernandez, i to za čak 85 milijuna eura

Dolazak bilo kojeg od spomenute dvojice igrača sigurno će nadmašiti taj iznos, pa je samo pitanje ima li Bayern plan kako izjednačiti i zadovoljiti financijski fair-play

gol expired Bomba iz Njemačke: Veliki rivali u borbi za Mandžukića, stiže kod Kovača? divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider