Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Još nije složio križaljku

Kovač inzistira na velikom pojačanju: ''Definitivno bi nam pomogao, ali borimo se protiv milijardera''

Trener Bayerna Niko Kovač prokomentirao je potencijalni transfer sjajnog mladog igrača Manchester Cityja Leroyja Sanea.

Niko Kovač (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Niko Kovač tvrdi da bi Leroy Sane ''definitivno'' pomogao Bavarcima te da inzistira na njegovom dolasku u Bayern. A šanse za njegov dolazak nisu male, jer Raheem Sterling i Bernardo Silva nametnuli su se Pepu Guardioli te će teško izgubiti mjesto u startnih 11.

Bez obzira na manji broj utakmica prošle sezone, Sane je uspio doći do učinka od deset golova i deset asistencija u Premierligi. A Bayernu nasušno trebaju ofenzivni krilni igrači nakon odlaska Robbena i Riberyja.

Govoreći na konferenciji za novinare uoči Bayernovog povratka treninzima, Kovač je ponovno priznao kako bi volio vidjeti Sanea na Allianz Areni.

gol expired Direktor Bayerna otkrio planove: Kovaču pripremaju velika pojačanja, ali postoji ključ divider

''Da, definitivno nam može pomoći. Vidjeli ste u reprezentaciji i Manchester Cityju o kakvoj kvaliteti se radi'', kazao je hrvatski trener.

Bayern tek treba napraviti konkretan potez za pojačanje u napadu, a Kovač je istaknuo s kojim se poteškoćama suočava prvak Bundeslige na tržištu, odnosno s kojim se to bogatašima mora hrvati.

''Borimo se protiv država i milijardera. Igrači odlaze u Abu Dhabi, Katar i Dubai. Na raspolaganju imaju puno više novca od kluba poput Bayerna'', dodao je trener Bavaraca.

Unatoč Kovačevoj zabrinutosti glede potencijalnih transfernih ciljeva, Bayern je ovog ljeta uspio realizirati unosni transfer za Lucasa Hernandeza iz Atletico Madrida.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider