Niko Kovač tvrdi da bi Leroy Sane ''definitivno'' pomogao Bavarcima te da inzistira na njegovom dolasku u Bayern. A šanse za njegov dolazak nisu male, jer Raheem Sterling i Bernardo Silva nametnuli su se Pepu Guardioli te će teško izgubiti mjesto u startnih 11.

Bez obzira na manji broj utakmica prošle sezone, Sane je uspio doći do učinka od deset golova i deset asistencija u Premierligi. A Bayernu nasušno trebaju ofenzivni krilni igrači nakon odlaska Robbena i Riberyja.

Govoreći na konferenciji za novinare uoči Bayernovog povratka treninzima, Kovač je ponovno priznao kako bi volio vidjeti Sanea na Allianz Areni.

''Da, definitivno nam može pomoći. Vidjeli ste u reprezentaciji i Manchester Cityju o kakvoj kvaliteti se radi'', kazao je hrvatski trener.

Bayern tek treba napraviti konkretan potez za pojačanje u napadu, a Kovač je istaknuo s kojim se poteškoćama suočava prvak Bundeslige na tržištu, odnosno s kojim se to bogatašima mora hrvati.

''Borimo se protiv država i milijardera. Igrači odlaze u Abu Dhabi, Katar i Dubai. Na raspolaganju imaju puno više novca od kluba poput Bayerna'', dodao je trener Bavaraca.

Unatoč Kovačevoj zabrinutosti glede potencijalnih transfernih ciljeva, Bayern je ovog ljeta uspio realizirati unosni transfer za Lucasa Hernandeza iz Atletico Madrida.