Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
stigla potvrda

Gotovo je: Griezmann službeno u Barceloni!

Barcelona je dovršila veliki posao i završila dosad najveću sapunicu aktualnog prijelaznog roka.

Galerija Antoine Griezmann (Foto: AFP) Antoine Griezmann (Foto: AFP) Antoine Griezmann i Kylian Mbappe (Foto: AFP) +2 Antoine Griezmann (Foto: AFP)

Antoine Griezmann novi je igrač Barcelone, potvrdio je katalonski klub na svom službenom Twitteru.

Barcelona je na klupskoj internetskoj stranici objavila da je platila 120 milijuna eura odštete, a da otkupna klauzula iznosi čak 800 milijuna.

Uskoro se očekuju službeno predstavljanje i potpis petogodišnjeg ugovora.

Iako Francuz, 28-godišnji Griezmann nogometno je ime izgradio u Španjolskoj. Real Sociedad doveo ga je još kao 14-godišnjaka, a za njih je igrao do 2014. kada je prešao u Atletico Madrid.

Tamo je postao velika zvijezda, a o prelasku u Barcelonu spekuliralo se i prošle sezone. Tada je Griezmann ipak odlučio ostati još jednu sezonu u Atleticu.

S Atleticom je osvojio Europsku ligu te europski i španjolski Superkup. S Francuskom je bio prvak svijeta 2018. pobijedivši u finalu Hrvatsku. U finalu je bio strijelac i službeno igrač utakmice.

 

Ništa od Icardijeva transfera: "Upoznao sam Wandu Naru, ne želim je opet vidjeti" Mauro Icardi i Wanda Nara (Foto: AFP) Wanda Nara (Instagram) Wanda Nara (Instagram) +3 Wanda Nara (Instagram)  

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider