Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
opleo i po Realu

Ništa od Icardijeva transfera: "Upoznao sam Wandu Naru, ne želim je opet vidjeti"

Stigao je demantij medijskih napisa o pregovorima oko transfera Maura Icardija.

Galerija Mauro Icardi i Wanda Nara (Foto: AFP) Wanda Nara (Instagram) Wanda Nara (Instagram) +3 Wanda Nara (Instagram)

Mauro Icardi na izlaznim je vratima Intera, a zasad je još nejasno u kojem će klubu nastaviti karijeru. Kao mogućnost spominjao se Napoli, ali čini se da će se taj posao teško ostvariti nakon izjava predsjednika kluba Aurelija De Laurentiisa.

''Ja i Wanda Nara sastali smo se i pregovarali o Icardiju? To je velika glupost. Upoznao sam Wandu Naru prije tri godine i nemam je namjeru vidjeti opet'', rekao je za napuljsku radijsku emisiju Kiss Kiss.

''Također, Icardi nam trenutačno ne treba. Kada smo pitali za njega, Milik je bio ozlijeđen'', dodao je o argentinskom napadaču koji se spominje i kao moguće pojačanje Juventusa.

"Ne pristajemo na nepravedne zahtjeve Florentina Pereza"

De Laurentiis je progovorio i o mogućem transferu Jamesa Rodrigueza te usput opleo po Realu.

''On je u našim srcima, napose Ancelottijevom, koji ga je trenirao bolje od ikoga. Problem s Jamesom je što moramo raditi s Realom. Tvrdi smo i ne pristajemo na nepravedne zahtjeve Florentina Pereza", rekao je.

Real traži 42 milijuna eura za Jamesa i želi ga prodati odmah, dok ga Napoli želi prvo dovesti na posudbu. Kao alternativa za Jamesovu prodaju pojavio se Atletico Madrid, ali Real bi radije izbjegao pojačati gradskog rivala, kojem su već prodali Marcosa Llorentea.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider