Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''Mogu biti vođa''

Bayern predstavio najskuplje pojačanje u povijesti, Rummenigge odbio zatvoriti vrata novim pojačanjima

Lijevi bek francuske reprezentacije i svjetski prvak Lucas Hernandez održao je svoju prvu press konferenciju za novinare kao igrač Bayern Münchena.

Lucas Hernandez i Karl-Heinz Rummenige (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Bayern München u ponedjeljak je predstavio Lucasa Hernandeza kao svoje najskuplje pojačanje u povijesti (85 milijuna eura). Francuski reprezentativac stigao je u pratnji predsjednika kluba Karla-Heinza Rummeniggea. A obojica su najavili da su dobre stvari iza ugla.

''Sretan sam što sam ovdje i radujem se dobroj sezoni s Bayernom'', započeo je Hernandez na njemačkom na oduševljenje svih prisutnih.

''Bayern je veliki klub, bilo da ste u Francuskoj, Španjolskoj ili Italiji. To je jedan od najboljih klubova na svijetu s mnogo trofeja, a to se ne može reći za puno klubova'', dodao je.

Hernandez može igrati na poziciji lijevog beka ili na lijevoj strani u sredini. Na toj poziciji natjecat će se s Davidom Alabom.

Marco Asensio, Lucas Vazquez, Gareth Bale (Foto: AFP) Bayern dovodi zvijezdu Reala: Bavarci bi najveće zvijezde, ali da nisu skupe. Ne ide... divider

''Imamo sjajne igrače s puno iskustva. Do trenera je na kojoj ću poziciji igrati, a onda je na meni da ispunim očekivanja. Svi braniči Bayerna su veliki igrači s mnogo iskustva. Svatko može voditi obranu, ali smatram da je moja uloga vrlo dobra. Mogu biti vođa'', izjavio je Hernandez.

Mats Hummels u lipnju se vratio u Borussiju Dortmund, ali Rummenige inzistira da Bayernova obrana zadrži stabilnost.

''Pročitao sam da najbolji stoper više neće igrati za Bayern. Ne mislim tako. Niklas Süle je također reprezentativac te je momčad u vrlo dobroj poziciji s Hernandezom, Süleom i Pavardom, koji je također europska klasa'', objasnio je predsjednik kluba.

Bayern je također doveo njemačkog napadača Fietea Arpa iz Hamburga, a Rummenige je odbio zatvoriti vrata daljnjim akvizicijama.

Brazilska navijačica premazana bojom (Foto: AFP) Brazilka gledala finale potpuno gola: Na tribinama samo s torbicom u rukama divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider