Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kako je ušla bez odjeće?

Brazilka gledala finale potpuno gola: Na tribinama samo s torbicom u rukama

Nevjerojatno je kako je uopće bez odjeće ušla na finale Copa Americe.

Galerija Brazilska navijačica premazana bojom (Foto: AFP) Brazilska navijačica premazana bojom (Foto: AFP) Brazilska navijačica premazana bojom (Foto: AFP) +5 Brazilska navijačica premazana bojom (Foto: AFP)

Baš kad smo mislili kako su brazilske navijačice ''podbacile'' na Copa Americi, u samom finalu sve nas je razuvjerila jedna od njih. Brazil je kao domaćin pobijedio Peru u finalu i tako postao prvak Južne Amerike prvi put nakon 12 godina, a pobjedu je na tribinama odnijela i bujna Brazilka koja je na stadion stigla gola.

Bila je premazana bojom, a dobro napravljen bodypaint može zavarati da na sebi imate odjeću. Netko je očito napravio dobar posao jer navijačica je ušla na stadion bez odjeće, a njezin atraktivni izgled nije promaknuo fotoreporterima najvećih svjetskih agencija. Naravno, postoji mogućnost i da se skinula tek nakon ulaska na stadion.

Činilo se kako su Paragvajke odnijele pobjedu na tribinama tijekom Cope, no ova je Brazilka otišla korak dalje.

Reprezentacija Argentine (Foto: AFP) Bijesni Argentinci spremali osvetu ''svojima'', ali stigao im hladan tuš iz Europe divider

Bujne Paragvajke opet zasjenile Brazilke, ali ovo je bila njihova posljednja parada Paragvajske navijačice na Copi (Foto: AFP) Paragvajska navijačica na Copi (Foto: AFP) Larissa Riquelme i brazilska navijačica (Foto: AFP) +9 Paragvajska navijačica na Copi (Foto: AFP)


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider