FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"moja tajna je..."

Vidoviti Zelg pogodio 19 od 20 zadnjih UFC okršaja: Pogledajte najbolje koeficijente i što predviđa za Miočić - Ngannou

U novom izdanju emisije Lucky Punch stručni komentator Nove TV za borilačke sportove Zelg Galešić otkrio je odakle dolaze njegove vidovite moći.

Stručni sukomentator Nove TV za borilačke sportove Zelg Galešić pravi je majstor pogađanja ishoda mečeva na UFC-ovim eventima. U novom izdanju emisije Lucky Punch otkrio je da je na posljednja četiri eventa promašio tek jedan ishod, odnosno pogodio je 19 od 20 parova.

"Tri eventa zaredom pogodio sam sve. Moja tajna je u svemiru. Pratim planete i znam da je danas Saturn otvoren prema Marsu i znam kako stoje stvari. I ujutro nakon što popijem kavu okrenem šalicu prema dolje, pospem pepelom i onda izvučem ishode. Nikakvo znanje tu nije u pitanju", kazao je Zelg Galešić.

VIDOVITI ZELG GALEŠIĆ

Provjerili smo najbolje koeficijente za UFC 260 u SuperSportu, a svoje je prognoze dao i Zelg.

"Miočić. Žao mi je, ali idem na Luquea. Sean O'Malley će pobijediti, servirano kao na pladnju za njega. Worthy i Mularki su početnici u UFC-u. Iskreno, najneizvjesnija borba za moje gatarske sposobnosti, ali zavrtio sam karte i moj odgovor je Worthy", kazao je Zelg.

Gost emisije Dražen Forgač nije se složio jedino s tim posljednjim parom, tek toliko da bi provjerio kolike su Zelgove "svemirske moći".

PROGNOZE ISHODA MEČEVA S GLAVNOG PROGRAMA

Kada je završetak borbe Miočića i Ngannoua u pitanju, odnosno način završetka borbe, Zelg smatra sljedeće:

"Prva runda, tehnički nokaut ili nokaut Miočića. Mislim da će ga pogoditi i da će ga završiti na parteru. Kada bi slušali druge borce, jedno 60 posto njih je na strani Ngannoua. Mi možda malo više tipujemo na Stipu jer je naš, ali drugi borci uglavnom vjeruju Kameruncu. Najbolji je borac svih vremena u UFC-u u teškoj kategoriji, ali ljudi su i dalje skeptični. Nije mi jasno, ali vidjet ćemo", zaključio je Zelg.

Prijenos glavnog programa UFC-a 260 gledajte na gol.hr-u ove nedjelje od 4 sata ujutro te u snimci istog dana iza 22 sata.

CIJELA EMISIJA LUCKY PUNCH

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider