FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
pogledajte emisiju

Lucky Punch: Sve o borbi Miočić - Ngannou, tko će kako napasti i tko ima veće šanse za pobjedu

Novi Lucky Punch donosi sve o borbi između Stipe Miočića i Francisa Ngannoua na UFC 260!

Svi s velikim nestrpljenjem očekujemo spektakularni UFC 260 kojeg predvodi revanš Stipe Miočića i Francisa Ngannoua. Izravni prijenos je ove nedjelje od 4 ujutro na gol.hr-u, a snimku cijelog UFC 260 pogledajte i u snimci u večernjem satima na Novoj TV.

Apsolutno najbolje moguće zagrijavanje za ono što svi čekamo je novo izdanje Lucky Puncha. U našem borilačkom magazinu Vlado Boban i njegov stalni sukomentator Zelg Galešić temeljito su najavili borbu Miočić – Ngannou, ali i sve ono što nas čeka ove nedjelje.

Zelg je u novom izdanju MMA škole analizirao taktičke prednosti jednog i drugog te ono što ćemo vjerojatno gledati u borbi. U studiju se detaljno prošlo i kroz sve runde borbe iz 2018. godine.

U Lucky Punchu se detaljno bavimo ponudom na kladionicama i najboljim koeficijentima te prognozama ishoda borbi. Naš stručni sukomentator Zelg ''Baba Vanga'' Galešić je pogodio ishode čak 19 od posljednjih 20 borbi pa je zanimljivo vidjeti njegove najnovije prognoze.

Miočić ekskluzivno u Lucky Punchu

Prava poslastica je javljanje u emisiju samog Stipe Miočića s kojim je razgovor obavio Stipe Sladoljev

Naš sudac analizira odluke UFC kolega

Dio emisije je posvećen sunaslovnoj borbi Tyronea Woodleyja i Vicentea Luquea, a novitet u emisiji je ''sudačka priča', u kojoj donosimo pogled i objašnjenja spornih situacija u UFC borbama iz sudačkog kuta Aleksandra Zorića, hrvatskog MMA suca i trenera.

U studiju nam se uoči finala Armagedona pridružio i Dražen Forgač začetnik cijele priče ovog turnira na kojem ćemo gledati najbolje mlade regionalne borce.

Pogledajte cijelu emisiju Lucky Punch u video na vrhu članka i opet smo zajedno u nedjelju od 4:00 u izravnom prijenosu UFC 260!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider