FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
još jedan krivac

Wilder ne prestaje, svi mu se već smiju: Najgori gubitnik u povijesti sad ima teoriju zavjere

Deontay Wilder se nikako ne može suočiti s prvim porazom u karijeri.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Borilački svijet ne može se načuditi izjavama koje posljednjih dana Deontay Wilder daje u brojnim intervjuima. Dugogodišnji teškaški prvak prema WBC-u doživio je prvi poraz u karijeri nakon 40 borbi. Tyson Fury ga je pomeo u ringu i Wilder se s time teško miri.

Nokaut Figueireda UFC-ova večer za pamćenje: Figueiredo brutalno nokautirao Benavideza, ali nije postao novi UFC prvak! divider

Sve ono što je gradio svih ovih godina u svijetu boksa sada prosipa nevjerojatnim isprikama za poraz i teorijama zavjere. Podsjetimo, Wilder je za poraz okrivio pomoćnog trenera Brelanda koji je bacio ručnik i tako prekinuo veliku Furyjevu dominaciju. Wilderu je u meču prijetilo treće brojanje i tehnički prekid meča, no on tvrdi da nije bio uzdrman.

Wilderov kostim koji je ''kriv'' za poraz

Za poraz je optužio i kostim kojeg je nosio prilikom ulaska u ring. Kaže kako mu je bio pretežak i nije osjećao noge u meču. Zbog te je izjave bio dodatno ismijavan na društvenim mrežama, ali i od od brojnih stručnjaka.

Nova teorija

No dan kasnije ispalio je i teoriju zavjere. Wilder tvrdi kako je Breland odluku donio pod utjecajem boksača koji trenira kod Furyjevog trenera Javana 'Sugar Hill' Stewarda - Anthonyja Dirrella.

''Rekli su da je Dirrell bio iza njega i vikao: 'Ubaci ručnik! Volimo našeg prvaka!', a Breland tvrdi da nije ništa čuo. Ali svi mi govore da je ovaj to vikao. Nešto tu nije u redu. Donijet ću neke odluke kad se vratim s odmora iz Afrike", rekao je Wilder koji je već najavio da će pomoćni trener Breland vjerojatno dobiti otkaz.

Zanima nas je li Wilder ispucao sve isprike ili nas sutra čeka neka nova. Najbolji odgovor dobit ćemo u trećem meču između njega i Furyja koji nas gotovo sigurno očekuje ove godine.

Cijela borba Fury - Wilder

Wilder nezadovoljan bacanjem ručnika

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider