FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
OVO SE NE PROPUŠTA!

Novi UFC spektakl prepun sjajnih boraca u večernjem terminu: Evo kada počinje prijenos

UFC 308 gledajte uživo na gol.hr-u!

UFC 308, prijenos (Foto: UFC)

Nakon što smo krajem rujna u izravnom prijenosu na gol.hr-u gledali UFC Fight Night iz Pariza s našim Ivan Erslanom, u subotu 26. listopada opet nas u atraktivnom terminu od 20 sati očekuje UFC spektakl, ovaj put u prijenosu iz Abu Dhabija. Snimku ćete moći pogledati iste večeri u programu Nove TV.

UFC 308 bit će u našem, europskom večernjem terminu što je svakako lijepa vijest za ljubitelje MMA borbi u Hrvatskoj. Spektakl predvode aktualni prvak u perolakoj kategoriji, Ilia Topuria i legendarni Max Holloway!

Gruzijac sa španjolskom putovnicom nema niti jedan poraz u karijeri. Svoju 15. pobjedu, sedmu otkako je u UFC-u, ostvario je u veljači ove godine kada je uzeo pojas velikom Alexu Volkanovskom nokautom u drugoj rundi.

Holloway pak nakon čak tri poraza od Volkanovskom, između 2019. i 2022. godine, kao da proživljava novu mladost. Treću pobjedu u nizu ostvario je lakoj kategoriji u travnju protiv Justin Gaethjea i to nokautom.

Glavni program krcat jakim imenima

Prije njih u akciji ćemo vidjeti još jedan sjajan par. Bivši prvak u srednjoj kategoriji Robert Whittaker bori se protiv dosad nepobjedivog Čečena iz Švedske, Khamzata Chimaeva!

Australac se vraća u pobjedničku seriju nakon pobjeda protiv Paula Coste i Ikrama Aliskerova, dok se Chimaev vraća nakon jednogodišnje pauze. Prije toga je slavio protiv Usmana, Hollanda, Burnsa i ostalih.

Rakić ima težak zadatak

U glavnom dijelu programa su još i Lerone Murphy i Dan Ige u perolakoj kategoriji, a poslastica će biti i borba austrijskog Srbina Aleksandra Rakića koji se znao pripremati i u Zagrebu, a nedavno je trenirao i s Robertom Soldićem u BiH.

Rakić se u poluteškoj kategoriji bori protiv Magomeda Ankalaeva, opasnog Dagestanca koji u karijeri ima jedan jedini poraz koji se dogodio upravo u debiju za UFC. Od tada niže samo pobjede uz jedan neriješen ishod protiv Jana Blachowicza te jedan ''no contest'' protiv Johnnyja Walkera kojeg je riješio odmah u revanšu početkom godine.

Dagestanac je frustriran što ga UFC zaobilazi u borbama za pojas i nada se kako će ga pobjeda protiv Rakića lansirati u borbu za titulu koju drži čudesni Alex Perreira.

Naš će prijenos glavnog programa otvoriti Sharabutdin Magomedov, još jedan u karijeri neporaženi Dagestanac, koji ide na još jednog Rusa, ali armenskog porijekla, Armena Petrosyana.

UFC 308, Abu Dhabi:

  • Ilia Topuria vs. Max Holloway – perolaka (za pojas)
  • Robert Whittaker vs. Khamzat Chimaev – srednja
  • Lerone Murphy vs. Dan Ige – perolaka
  • Magomed Ankalaev vs. Aleksandar Rakić – poluteška
  • Sharabutdin Magomedov vs. Armen Petrosyan

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
VOX POPULI o jednoj od najkontroverznijih sudačkih odluka u povijesti Vatrenih... ⚽✅✌

📸: Damir Krajač/CROPIX
Uoči utakmice Hrvatske i Poljske, naš
@susjedbobo i @stipeantonijevic nastavljaju sa svojim kreativnim predstavljanjem zemalja protiv kojih igraju Vatreni. ⚽

Tako ćete moći naučiti nešto o povijesnim ličnostima koje je dala Poljska, saznati zašto su Poljacima Speedway i Strongman draži od nogometa, te vidjeti kojoj životinji mogu zahvaliti za omiljeno nacionalno piće. 🇵🇱
Hrvatska reprezentacija bila je na pragu prolaska u četvrtfinale u Ligi nacija u Varšavi, no Poljaci su uspjeli stići prednost Vatrenih i nadoknaditi dva gola razlike.

Naši nogometaši nisu iskoristili ovu priliku, ali i dalje imaju sve u svojim rukama za najmanje drugo mjesto u grupi 1, koje vodi u četvrtfinale. 💪🔥🇭🇷

Više na portalu @golhr.

📸: AFP
"Nema mjesta nezadovoljstvu i panici." 💪🔥

📸: Damir Krajac/CROPIX