FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
kakvi luđaci!

VIDEO Holloway je novi BMF! Pogledajte desnicu iz pakla koja je uspavala Gaethjea u zadnjoj sekundi

Max Holloway pobijedio je Justina Gaethjea u zadnjoj sekundi borbe i postao novi BMF UFC-a.

U glavnom programu UFC-a 300 su dvije borbe za naslov, ali mnogima je trenutak koji su čekali bio okršaj za najopakijeg čovjeka u promociji.

BMF pojas ima novog vlasnika – ime mu je Max Holloway. Ponos Havaja poslije pet rundi krvavog rata brutalno je ugasio Justina Gaethjea u posljednjoj sekundi. Kakva borba, to je sve što imamo za reći!

Pojas prvaka UFC-a znači da ste najbolji u svojoj kategoriji, ali pojas za najopakijeg čovjeka u UFC-u govori nešto više. Max Holloway i Justin Gaethje su personifikacija tog pojma. Opaki, s oproštenjem - zaje*ani borci!

Trenutak koji je usmjerio borbu:

 

Dvojica ponajboljih udarača u promociji nisu se štedjeli svih pet rundi, ali trenutak koji je promijenio sve bio je zadnji kružni udarac nogom kojim je Holloway slomio nos svom suparniku. Od tog trenutka sve je bilo teže za Gaethjea, međutim nije se predao do posljednje sekunde.

Holloway je svojim stilom nizao rundu za rundom na sudačkim karticama, ali ni on nije čekao zadnji gong. Naprotiv, u četvrtoj je kratko sjeo na parter poslije jednog Gaethjeovog krošea koji je sjeo iznad uha, no zadržao je fokus sve do zadnje razmjene.

A ona je bila spektakularno luda. Iako je imao osiguranu pobjedu, Holloway je ušao u razmjenu s Gaethjeom i u doslovno zadnjem mogućem trenutku uputio udarac koji je završio priču. I to kako…

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider