FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
kraće od prvog seksa

VIDEO Khamzat Chimaev je nezaustavljiv: Sredio legendu srednje kategorije u manje od četiri minute

Khamzat Chimaev svladao je Roberta Whittakera gušenjem nakon tri i pol minute njihove borbe, bez da je prvaku dao i trunku šanse.

Svi koji su imali još neku sumnju u to koliko je Khamzat Chimaev senzacionalan borac vjerojatno to više nemaju, nakon njegove nevjerojatne UFC 308 pobjede protiv Roberta Whittakera.

Bivšeg prvaka srednje kategorije Čečen s putovnicom Ujedinjenih Arapskih Emirata je jednostavno uništio, od prve sekunde preuzevši kontrolu nad borbom te ju završivši nakon tri i pol minute, bez da je Austalcu dao i najmanju šansu.

Tri i pol minute apsolutnog uništavanja

15 sekundi trebalo je Chimaevu za prvo rušenje. Obranio je to Whittaker, ali nije uspio Čečena skinuti sa svojih leđa. U jednom trenutku odustao je od pokušaja da bivšeg prvaka odvede na pod te se prebacio na udarce. Izgledalo je to jako dobro za njega, dok je Whittaker zadržao mirnoću, iako se nalazio u poziciji iz koje ne može baš ništa.

Nakon dvije minute došao je Chimaev do pozicije iz koje je napao gušenje, ali izvukao se Whittaker i gotovo ustao na noge, no nevjerojatno je hrvanje Chimaeva koji je odmah vratio borbu u dotadašnji tijek. Nevjerojatnu energiju prezentirao je Chimaev, ne smanjujući tempo niti jedne sekunde prve runde. To mu se isplatilo nakon tri i pol minute, kad je udarcima sklonio ruke Whittakera iz obrane te došao do vrata, gušenja, a onda odmah i tapkanja.

Chimaevu bi sad trebalo uslijediti neko od najvećih imena kategorije, no pitanje je tko će lako prihvatiti borbu protiv njega. Nakon ovoga što je pokazao više nitko ne sumnja da može biti prvak.

Borbu pogledajte na vrhu teksta,.

Rakić vs. Ankalaev VIDEO Pogledajte cijeli meč života Aleksandra Rakića: Dagestanac je bio bolji i odjurio prema napadu na titulu divider

Jones vs Miočić VIDEO UFC pustio najavu za borbu Jones - Miočić: Ovakva dva borca nikad se nisu borila za najvažniji pojas u sportu! divider

Magomedov vs. Petrosyan VIDEO Glavni program UFC-a 308 krenuo spektakularnim nokautom: Pogledajte čudesan potez Magomedova! divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
UŽIVO REAL - BARCELONA: Poluvrijeme u Madridu, Mbappeu poništili gol

Uključite se u prijenos >>> https://bit.ly/3C1ilIH

foto: AFP
UŽIVO REAL MADRID - BARCELONA: Krenuo je prvi El Clasico sezone

Uključite se u prijenos >>> https://bit.ly/3C1ilIH

foto: AFP
UŽIVO Počeo je UFC 308: UFC spektakl u Abu Dhabiju prepun sjajnih boraca 

Uključite se u prijenos >>> bit.ly/UFC_2610
UŽIVO REAL MADRID - BARCELONA: Stigli sastavi za prvi El Clasico ove sezone!

Uključite se u prijenos >>> https://bit.ly/3C1ilIH