FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Pratite na gol.hr-u

McGregor i Poirier odradili vaganje uoči spektakla: Sve je spremno za veliki obračun!

Borci su odradili vaganje uoči spektakularne borbe na UFC-u 246 u Las Vegasu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dustin Poirier i Connor McGregor odradili su vaganje uoči glavne borbe na spektakularnom događaju UFC 264 u Las Vegasu koji ćete moći izravno pratiti u nedjelju, od 4 sata ujutro na gol.hr-u.

Oba borca uspješno su odradila vaganje uoči nedjeljnog spektakla, a vaga je u oba slučaja pokazala istu težinu. 

Bit će to njihov treći obračun, kojim će završiti trilogiju započetu još 2014. godine kada je tehničkim nokautom slavio Irac.

  gol expired Stari Conor se vratio: Nabacivao se bočicama Poirierova umaka pa ga udario na sučeljavanju divider

Revanš se dogodio u siječnju ove godine kada je na identičan način slavio Amerikanac, a sada ćemo dobiti konačnog pobjednika, kojem će slavlje donijeti i borbu za pojas lake kategorije koji drži Charles Oliveira.

Prvi na scenu stupio je američki borac koji je težio 70,7 kilograma koji izgleda motivirano za nedjeljnu borbu protiv McGregora.

Potom je na scenu izašao McGregor, a vaga je pokazala istu težinu. Irski borac bio je samouvjeren, ali i posve miran na vaganju.

Poirier je prije McGregora svladao Hookera prošle godine, a prije toga je jedini poraz u posljednjih pet godina upisao od legendarnog Khabiba Nurmagomedova. McGregor se pak u posljednjih pet godina u UFC-u borio tek tri puta. Pobijedio je Donalda Cerronea između dva poraza, od Khabiba i Poiriera u revanšu.

Prognoze za UFC 264 McGregor ili Poirier? Pogledajte prognoze za UFC spektakl u nedjelju, mišljenja se razlikuju divider

Trilogija je zamalo došla pod znak pitanja nakon što se pojavila priča o McGregorovoj infekciji stafilokokom i povećoj rani na njegovu lijevom laktu. Irac je fanovima na društvenim mrežama odgovorio da nema stafilokok, već samo ubojite laktove kojima ozljeđuje mozak protivnicima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider