FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ovo je bilo bolno

VIDEO: Nevjerojatan kraj UFC 264 spektakla, Conor McGregor doživio tešku ozljedu, liječnici zaustavili borbu!

Dustin Poirier je pobijedio Conora McGregora na UFC 264 u Las Vegasu.

Dustin Poirier pobjednik je velike trilogije nakon što je dva puta u pola godine pobijedio Conora McGregora. UFC 264 je na povratku u Las Vegas imao nevjerojatan završetak, McGregoru se okrenulo stopalo na kraju prve runde zbog čega nije mogao završiti borbu te je Poirier slavio tehničkim nokautom nakon liječničke intervencije.

McGregor je dočekao kraj runde, ali je liječnička odluka bila da se meč prekine. Radi se o lomu noge, kako pišu američki mediji ili teškoj dislokaciji gležnja koja se dogodila nakon što se Irac oslonio na tu nogu i snimka nije za one slabijeg želuca.

Amerikanac je dominirao tom prvom rundom i bio je puno bolji protivnik. Nanio je veliku štetu na licu Conora, ponajviše laktovima na tlu gdje Irac nije iskoristio jednu sjajnu poziciju za giljotinu.

gol expired McGregor ide na operaciju i dobit će novu borbu, Poirier kaže kako zna gdje se dogodio lom noge divider

I onda na samom kraju runde McGregoru je ''otišla'' noga pri jednom povlačenju, točnije iskočio mu je cijeli zglob što je bila prilično ružna scena. Nije do kraja jasno gdje je krenuo taj lom gležnja, najvjerojatnije prilikom jednog udarca.

Poirier je ovom pobjedom zaslužio priliku da napadne pojas Chrlesa Oliviere koji je na vrhu lake kategorije naslijedio Khabiba Nurmagomedova. McGregor je pak vjerojatno izgubio svaku nadu u novi napad na titulu te ga do kraja karijere očekuju jedino neke superborbe koje neće odlučivati o ničemu osim o velikoj zaradi njega samog, ali i UFC-a.

gol expired Khabib se odmah javio i spustio McGregoru, borci u nevjerici nakon loma noge divider

Burns dominirao protiv Thompsona

Gilbert Burns se ekspresno vratio na pobjednički put nakon poraza od prvaka Usmana u borbi za titulu u velteru iz veljače. Brazilac je izdominirao Stephena Thompsona u tri runde što je bio oproštaj Amerikanca od nade u borbu za pojas.

Wonderboy bi u slučaju pobjede sigurno dobio priliku za napad na čudesnog Usmana koji će prvo pojas braniti protiv Covingtona, dok će Brazilac za novu priliku morati odraditi novu borbu.

Burns je nakon borbe rekao da će se boriti s bilo kime. Prozvao je Jorgea Masvidala, Leona Edwardsa i Natea Diaza koji se vraća nakon poduže stanke.

Treba li McGregor dobiti novu šansu protiv Poiriera?

Ukupno glasova:

Dva lijeva krošea o kojima će se pričati

U teškaškom obračunu vidjeli smo spektakularni nokaut na samom početku borbe. Tui Tuivasa pogodio je lijevim krošeom iz kontre Grega Hardyja i složio grdosiju na pod. 

Australac je primio jedan udarac, a onda u izmjeni žestoko pogodio Amerikanca koji je pao kao pokošen.

To je već treće slavlje u nizu Tuivase koji je seriju započeo pobjedom protiv Struvea, dok je Hardy nakon Marcina Tybure upisao novi poraz.

Tuivasa pomeo Hardyja krošeom

U jedinoj ženskoj borbi main carda Meksikanka Irene Aldana je tehničkim nokuatom pobijedila Ruskinju Yanu Kunitskayu. Trebala je to biti borba u bantamu, ali je Aldanama pala na vagi za čak dva kilograma.

Ovu veliku prednost Meksikanka je iskoristila impresivnom pobjedom koju je započela također lijevim krošeom koji je pokosio Ruskinju, a onda je borbu dovršila na podu žestokim udarcima.

Aldana žestoko završila Kunitskayu

Brutalna borba koju je završio Herb Dean

Glavni program otvorili su borci su u bantamu. Sean O'Malley je dobio lakog protivnika koji je uletio kao zamjena samo 11 dana prije borbe i na kraju je slavio prekidom pred kraj treće runde protiv žilavog i nedoraslog Krisa Mourinha.

Očekivalo se da UFC-ov projekt O'Malley lako riješi Moutinha koji je ostao na nogama nakon više od 200 primljenih udaraca, ali tek je sudac pola minute prije kraja zaustavio borbu jer je lice debitanta izgledalo unakaženo.

Na kraju je favorit slavio tehničkim nokautom iako je prava šteta što Moutinho nije izdržao do kraja. Dio publike je prekid Herba Deana nagradio zvižducima, ali se Moutinho uistinu teško branio iako je ostao na nogama sve tri runde.

To je druga pobjeda O'Malleyja u nizu nakon pomalo šokantnog poraza od Marlona Vere prije godinu dana.

Moutinho izdržao nemoguće protiv O'Malleyja

UFC 264, glavni program:

Dustin Poirier pobijedio Conora McGregora - tehnički nokaut

Gilbert Burns vpobijedio Stephena Thompsona - jednoglasna odluka

Tui Tuivasa pobijedio Grega Hardyja – nokaut

Irene Aldana pobijedila Yanu Kunitskayu – tehnički nokaut

Sean O'Malley pobijedio Krisa Moutinha - tehnički nokaut

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider