FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
UFC 264

Stari Conor se vratio: Nabacivao se bočicama Poirierova umaka pa ga udario na sučeljavanju

Treća borba McGregora i Poiriera bit će bitno drugačija nego druga...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Obećao – ispunio, stari Conor McGregor vratio se u četvrtak na UFC-ovu pozornicu, barem ona verzija izvan oktogona. Hoće li se stari Conor vratiti i u oktogon, vidjet ćemo u noći sa subote na nedjelju kad će se McGregor i Dustin Poirier susresti treći put u karijeri.

UFC-ova najvećeg superstara morali su držati već uoči početka konferencije za medije za UFC 264, a po njezinu završetku udario je Dustina Poiriera u nogu na sučeljavanju.

Stari Conor dominirao je većinom presice u T-Mobile Areni. Bilo je vatreno već na početku konferencije za medije. Poirier je želio reklamirati svoj ljuti umak i postavio je nekoliko bočica ispred Dane Whitea, a McGregor je došao i sve ih pobacao u publiku.

Tisuće okupljenih navijača oduševljeno su prihvatile povratak njegova starog karaktera i stvorile su atmosferu kakve dugo nije bilo na McGregorovim borbama.

Zaraćeni dvojac u subotu će u naslovnoj borbi večeri na UFC-u 264 riješiti sve probleme. U dosadašnje dvije borbe svaki je ugrabio po pobjedu, McGregor je nokautirao Poiriera 2014. godine, a on mu je uzvratio uslugu u siječnju tekuće godine. Ranije ove godine nije bilo zle krvi između njih dvojice, međutim Irac je, kako je i najavio, odlučio biti malo glasniji nego uoči prošle borbe.

"Proći ću mu kroz glavu, izbušiti rupe u njoj i skinuti je s ramena", započeo je McGregor svoj verbalni napad na Poiriera:

"To je cilj. To će biti njegov kraj, kraj njegova puta. U subotu uvečer prošetat ću ga oktogonom kao psa i zatim uspavati."

Pojačane tenzije su razumljive jer će se pobjednik ovog okršaja, prema najavama Dane Whitea, boriti za naslov prvaka u lakoj kategoriji protiv Charlesa Oliveire, a uz to McGregora pritišće podatak da je u posljednjih pola desetljeća pobijedio samo jedanput.

Poiriera pak očekuje najveća borba karijere, ima priliku skinuti s pozornice globalnu ikonu ovog sporta na putu ka napadu na titulu koju je, smatraju mnogi, već trebao napasti.

"Što bi mi značila pobjeda protiv Poiriera? Još jedno pero za moju perjanicu. Obožavam to raditi, doći ovdje, učiniti nezamislivo i napraviti šou", rekao je McGregor.

 

Dana White, jasno, uživa jer svaki put kad njegova najveća zvijezda izađe pred publiku, lova se počne okretati. Najavio je kako prodaja "pay per viewova" uoči ove borbe ide bolje nego ikad dosad, ali očekuje da će se najviše prodati tu večer.

McGregorovo divljanje na presici naravno neće škoditi prodaji, a Poirier, kojeg je takvo ponašanje izbacilo iz takta uoči njihove prve borbe, kaže kako ga ovaj put ništa neće skrenuti s fokusa.

"Conor više nema takav utjecaj na mene. Opasan je, nema sumnje u to, ali on je samo čovjek, čovjek kojeg sam već pobijedio i za kojeg znam da ga mogu pobijediti ponovo", podvukao je.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider