FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
bit će neizvjesno

McGregor ili Poirier? Pogledajte prognoze za UFC spektakl u nedjelju, mišljenja se razlikuju

Ove nedjelje ujutro čeka nas spektakularni obračun između Conora McGregora i Dustina Poiriera na UFC 264.

Ljubitelji MMA-a ne mogu dočekati nedjelju ujutro kada od 4 sata gol.hr prenosi UFC 264 spektakl iz Las Vegasa. U glavnoj ćemo borbi vidjeti završetak trilogije između Conora McGregora i Dustina Poiriera koja je detaljno analizirana u najnovijem izdanju našeg borilačkog magazina Lucky Punch.

Ono što je navijačima jako zanimljivo su i omjeri na kladionicama pa vam i ovaj put donosimo najbolje koeficijente SuperSporta za cijeli UFC 264.

U emisiji su Zelg Galešić i Igor Pokrajac dali svoje prognoze koje su vrlo zanimljive. Zelg je svoj glas dao McGregoru, a Poki Poirieru.

''McGregor je kralj revanša. Sve je pobijedimo s kojima se ponovo borio. Vrhunski je taktičar i ima nevjerojatan fokus'', smatra Zelg.

Što se tiče načina na koji će borba završiti, Zelg smatra kako će se ići do odluke sudaca (koeficijent 3.50), dok Pokrajac smatra kako će biti završena borba prekidom (nokaut je 2.30, TKO 1.80 i predaja 7.00).

Što se tiče ostalih borbi, ona koja otvara glavni program ide sigurno na stranu Seana O'Malleyju (1.10), a ukoliko se dogodi senzacija Moutinha možete zaraditi poveći novac (6.00).

''Tko stavi na njega sigurno će izgubiti. Nema nikakve šanse, ne znam zašto se bori u ovom dijelu programa'', tvrdi Zelg.

No za ostatak se programa naši stručni komentatori nisu mogli složiti.

''Mislim da bi Kunitskaya (1.85) mogla odnijeti tu borbu iako su poravnate. Najviše zato što je Ruskinja'', smatra Poki, dok bi Zelg stavio novac na Aldanu (1.85).

Prognoze za UFC 264 Prognoze za UFC 264 (Foto: GOL.hr)

''Mislim da je Greg Hardy (1.70) puno spremniji od Tuivase (2.00)'', kaže Pokrajac.

''Ja idem na Tuivasu, Hardyju treba prostor da bi bacio svoj vrhunski desni direkt. Mislim da će ga pobijediti prekidom'', kontrira Zelg.

Što se tiče ogleda Burnsa i Thompsona, Pokrajac je svoj glas dao Brazilcu, dok Zelg misli kako će odlučiti distanca i glas daje Wonderboyju.

Cijela emisija Lucky Punch 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider