FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
pogledajte emisiju

Lucky Punch: Kako je Poirier sredio McGregora i hoće li isto napraviti u nedjelju

U novom izdanju Lucky Puncha možete vidjeti najdetaljniju najavu UFC 264 spektakla, ali i brojne domaće teme.

Ove nedjelje od 4 sata ujutro gol.hr vam donosi prijenos UFC 264 spektakla kojeg u večernjem terminu možete pogledati i u programu Nove TV. Conor McGregor i Dustin Poirier obračunat će se treći put, a pobjednik će dobiti priliku za borbu za pojas lake kategorije kojeg drži Charles Oliveira.

Kao i uvijek, najbolje zagrijavanje za najveće UFC spektakle donosi vam emisija Lucky Punch u čijem su najnovijem izdanju Vlado Boban, Zelg Galešić i Igor Pokrajac detaljno analizirali trilogiju McGregora i Poiriera, ali i sve ostale borbe glavnog dijela programa.

Naš je stručni komentatorski dvojac dao svoje prognoze ishoda borbi u Las Vegasu, a u emisiji pogledajte i najbolje koeficijente za UFC 264.

gol expired VIDEO: Nevjerojatan kraj UFC 264 spektakla, Conor McGregor doživio tešku ozljedu, liječnici zaustavili borbu! divider

U novom izdanju MMA škole Zelg Galešić je demonstrirao i objasnio novi trend u MMA svijetu, zašto su ti udarci toliko opasni te po čemu se razlikuju od low-kickova.

Osim detaljne najave parova na UFC 264 u Lucky Punchu su se otvorile i brojne domaće teme. Razgovarali smo s Ivanom Vitasovićem, teškaškim prvakom Megdana i jednim od najboljih regionalnih teškaša.

Pogledajte i nove domaće talente koji su nam se predstavili u Puli na Gladijator Fight Night 5, a kreće i druga sezona Armagedona, još bogatija s dvije nove kategorije.

Sve to ćete promaći u 40 minuta emisije Lucky Punch. Uživajte!

Tko će pobijediti u trilogiji?

Ukupno glasova:


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider