FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"moj si bik u staklani"

Miočićeva supruga otkrila kako najveći teškaš svih vremena slavi rođendan: "Jedini luđak koji to radi"

Svega četiri dana nakon što je obranio naslov UFC prvaka Stipe Miočić odlučio je svoj rođendan provesti radno.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Stipe Miočić, najveći UFC-ov teškaš svih vremena, danas slavi 38. rođendan! On si je, slično kao i prošle godine, za svoj rođendan poklonio osvajanje, odnosno obranu titule UFC prvaka oba puta u okršajima protiv Daniela Cormiera

Prsti u Stipine oči Miočić saznao za suspenziju nakon rovovske bitke protiv Cormiera: Možda je gotov za ovu godinu divider

Pobjedom prošle nedjelje Miočić je zacementirao svoje mjesto na tronu teške kategorije kao jedini borac koji čak četiri puta obranio naslov UFC prvaka, te šest puta slavio u mečevima za naslov. Jedini koji se još može pohvaliti ovim drugim učinkom je legendarni Randy Couture. 

Da Stipe nije običan sportaš, običan čovjek, jasno je iz nekih njegovih pogleda na svijet i na život. Osim što je borac, Stipe je i vatrogasac, koji svoju dužnost odrađuje i na sami rođendan. 

gol expired Stipe Miočić oglasio se zahvalom ''svojima'' i objavio fenomenalnu fotku divider

Da, tako je. Stipe je upravo u smjeni u svojoj vatrogasnoj postaji, a to je potvrdila i njegova supruga Ryan Marie Miočić. 

"Sretan rođendan mom jednom jedinom. Čovjeku koji uspjeva u svemu... bila kiša ili sunce, s osmijehom na licu. Ti si najbolji tata i suprug na svijetu! Ti si oslonac u ovoj obitelji. Moj bik u staklani (nespretna osoba) i svakodnevno me inspiriraš! Ti si isto tako jedini luđak kojeg znam da bi izabrao smjenu na svoj rođendan. Četiri dana nakon osvajanja naslova svjetskog prvaka. Zauvijek ću te voljeti do mjeseca i natrag", napisala je lijepa Stipina supruga na svom Instagramu i priložila fotografiju Stipe i njihove kćerkice Meelah.

gol expired Jon Jones šokirao UFC: Ili prelazi kod Miočića ili se ne vraća, Stipu opet teško podcijenili divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider