FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
čekaju se nalazi

Miočić saznao za suspenziju nakon rovovske bitke protiv Cormiera: Možda je gotov za ovu godinu

Stipe Miočić dobio je privremenu suspenziju nakon 25-minutnog okršaja protiv Daniela Cormiera.

Prsti u Stipine oči (Foto: GOL.hr)

Sportska komisija države Nevade, u kojoj se održao povijesni UFC 252, na kojem je Stipe Miočić zacementirao status najboljeg teškaša u povijesti organizacije, objavila je standardne liječničke suspenzije borcima koji su se natjecali na tom eventu.

gol expired Stipe Miočić oglasio se zahvalom ''svojima'' i objavio fenomenalnu fotku divider

Stipe Miočić dobio je privremenu suspenziju od mjesec, mjesec i pol dana, no ona bi mogla biti i produljena na čak šest mjeseci, ako pregled oftalmologa ne prođe prema nadanjima. Ako doktor zadužen za pregled očiju pronađe novo oštećenje na oku američkog borca hrvatskih korijena, on će morati pauzirati do kraja veljače 2021. godine, odnosno dok ne zaliječi ozljedu.

Zasad je objavljeno da ne smije trenirati do 15. rujna, a suspenzija od borbi odnosi se do 30. rujna. Podsjetimo, Miočić je nakon drugog meča protiv Daniela Cormiera, koji je dobio nakon što ga je nokautirao u četvrtoj rundi, morao biti operiran zbog ozljede retine oka.

gol expired Jon Jones šokirao UFC: Ili prelazi kod Miočića ili se ne vraća, Stipu opet teško podcijenili divider

I u trilogijskom meču bio je uboden u oko u prvoj rundi, no uboden je i Cormier koji se također mora javiti kod oftalmologa da se utvrdi ozbiljnost ozljede. Prema posljednjim informacijama, ozlijeđena mu je rožnica, ali još nije poznato je li potrebna operacija.

Ako pregled kod oftalmologa prođe u najboljem redu, Miočića bismo u kavezu mogli gledati već krajem ove godine ili početkom iduće. Suparnik će mu biti Francis Ngannou, kojeg je već pobijedio 2018. godine i tom pobjedom po treći put obranio naslov teškaškog prvaka, što nikome prije nije pošlo za rukom.

Ozljeda O\'Malleyja Uložio veliki novac, kladio se protiv favorita i na kraju dobio pravo bogatstvo zbog ovog detalja divider

CIJELA BORBA MIOČIĆ - CORMIER

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider