FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
oduševljen podrškom

Stipe Miočić oglasio se zahvalom ''svojima'' i objavio fenomenalnu fotku

Najbolji teškaš u povijesti Stipe Miočić nije propustio zahvaliti svojima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je ove nedjelje u Las Vegasu drugom uzastopnom pobjedom protiv Daniela Cormiera dokazao kako je najbolji teškaš današnjice, američki mediji, UFC, ali i čitatelji GOL.hr-a proglasili su Stipu Miočića najboljim teškašem u povijesti. I to ne samo UFC organizacije, koja je već 15-ak godina sinonim za MMA, već i u cijeloj povijesti tog sporta.

gol expired Jon Jones šokirao UFC: Ili prelazi kod Miočića ili se ne vraća, Stipu opet teško podcijenili divider

Miočić je nanizao toliko velikih imena u svojoj karijeri te rekordno puno puta obranio pojas da jednostavno za takvu konstataciju više nema nikakve dileme.

No Stipu krasi ta njegova skromnost i epitet običnog čovjeka zbog kojeg je među navijačima omiljen, ali među čelnicima UFC-a manje. Oni pak smatraju da mu nedostaje prepotencije i karizme koja bi donosila organizaciji više novca od marketinga, zbog čega nikad nije bio njihov favorit.

Koga bi željeli sljedećeg vidjeti protiv Miočića?

Ukupno glasova:

Američki Hrvat uz UFC karijeru povremeno radi i kao bolničar u vatrogasnoj službi (u SAD-u je ono što mi zovemo Hitna pomoć u većini država dio vatrogasne službe, op. a.), pa je davno dobio nadimak Vatrogasac. Obožavan je među kolegama koji su mu velika potpora uoči svake borbe. Sada im je posebno zahvalio najnovijom objavom na Instagramu.

''Moram se obratiti posebnim ljudima, svojim kolegama iz  svih hitnih službi i svim ljudima koji služe našoj zemlji. Svaki put kad uđem u oktogon nosim vas sa sobom. Ljubav koju ste mi ukazali iz cijelog svijeta je nevjerojatna. Samo ljubav i zahvalnost za vas, ostanite sigurni i Bog vas blagoslovio'', poručio je Stipe.

Ozljeda O\'Malleyja Uložio veliki novac, kladio se protiv favorita i na kraju dobio pravo bogatstvo zbog ovog detalja divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider