FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
sreća ili...?

Uložio veliki novac, kladio se protiv favorita i na kraju dobio pravo bogatstvo zbog ovog detalja

Na UFC 252 vidjeli smo veliko iznenađenje u borbi uoči okršaja Miočić – Cormier.

Osim spektakularnog rata u oktogonu između Stipe Miočića i Daniela Cormiera koji je trajao punih 5 rundi, na UFC 252 smo vidjeli još neke sjajne borbe. Jairzinho Rozenstruik pobijedio je Juniora dos Santosa tehničkim nokautom u 2. rundi, a između te dvije borbe dogodilo se jedno iznenađenje.

gol expired Oglasio se Cormier: Velikom objavom čestitao i naklonio se Stipi Miočiću divider

Oko Seana O'Malleyja podigla se prašina u zadnje vrijeme i slovio je kao veliki favorit protiv Marlona Vere. Iako je O'Malley dosad neporažen, stručni sukomentator Nove TV Zelg Galešić išao je u svojoj prognozi kontra kladionica te najavio moguće iznenađenje.

Ono se na kraju i dogodilo velikom pogreškom ili nesrećom favorita koji je u jednom trenutku krivo stao i ozlijedio se. Vera je to odmah iskoristio i krajem prve runde borba je prekinuta nakon tehničkog nokauta.

Stipe Miočić sprema se za borbu s Cormierom - 6 Pogledajte nevjerojatan niz velikana koje je Stipe torpedirao u UFC-u: Tko ga više može osporiti? divider

Taj je detalj donio jednom sretnom Amerikancu na kladionici čak 190 tisuća dolara. Da, zaradio je pravo bogatstvo jer je bio uvjeren da će slaviti Vera, toliko uvjeren da je u taj meč uložio čak 40 tisuća dolara.

Sreća ili znanje, procijenite sami…

Koga bi željeli sljedećeg vidjeti protiv Miočića?

Ukupno glasova:

Pogledajte cijelu borbu Miočić  - Cormier

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider