FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
brada više ne drži

Novi težak, možda i posljednji pretrpljeni nokaut UFC legende i bivšeg prvaka Juniora dos Santosa

Junior dos Santos pretrpio je treći uzastopni poraz nokautom u karijeri.

Junior dos Santos, bivši UFC-ov prvak teške kategorije, pretrpio je treći uzastopni poraz tehničkim nokautom i lako moguće posljednji u najvećoj MMA organizaciji. Jairzinho Rozenstruik nokautirao je JDS-a u drugoj rundi i to s prvim pravim udarcem u meču.

Svima je dobro poznato da UFC ne trpi previše uzastopnih nokauta, no možda svojoj legendi progledaju kroz prste i omoguće mu nastavak u organizaciji. Prethodno nokautu protiv Jairzinha JDS je gubio od Francisa Ngannoua nakon 71 sekunde i Curtisa Blaydesa nakon 66 sekundi druge runde.

UFC 252: Miočić vs Cormier VIDEO Stipe Miočić obranio naslov UFC prvaka i definitivno postao najveći teškaš u povijesti! divider

Cigano je jako dobro odradio prvih pet minuta i dobio rundu. Dobro je krenuo i u drugoj, držao je Jairzinha na distanci, no kada je Surinamac krenuo prema naprijed priči je bio kraj.

Jairzinho je stisnuo JDS-a uz ogradu, ispalio nekoliko velikih krošea i dva su zahvatila bradu brazilskog borca. JDS je pao na tlo, branio se još neko vrijeme, no kada se pokušao pridići pogodio ga je još jedan kroše i priči je bio kraj.

Bio je to osmi poraz JDS-a u karijeri, a treći uzastopni. S obzirom na 36 godina teško je vidjeti da će se JDS više ikada vratiti na razinu kada je 2011. godine osvojio naslov prvaka pobjedivši Caina Velasqueza. Njegova brada jednostavno više ne drži udarce najboljih teškaša današnjice i sada je to jasno.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider