FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
romero u prednosti?

Bliži se spektaklularni okršaj Adesanye i Romera: U MMA školi pogledajte kako bi se meč mogao odvijati

Kako bi mogla izgledati borba za naslov prvaka srednje kategorije između Israela Adesanye i Yoela Romera, demonstrirali su Igor Pokrajac i Zelg Galešić.

Stručni sukomentatori za MMA sportove na Novoj TV, Igor Pokrajac i Zelg Galešić, u posljednjem su izdanju Lucky Puncha ponovno napravili sjajnu MMA školu, u kojoj su simulirali što bi se moglo događati u glavnoj borbi UFC 248 eventa u Las Vegasu.

Tamo ćemo iduće nedjelje (8. ožujka) od 4 sata ujutro gledati okršaj za pojas u srednjoj kategoriji između Israela Adesanye i Yoela Romera. Igor Pokrajac bio je Yoel Romero, a Zelg Galešić Adesanya.

Nokaut Figueireda UFC-ova večer za pamćenje: Figueiredo brutalno nokautirao Benavideza, ali nije postao novi UFC prvak! divider

"Adesanya zadnjim kickom uništava prednju nogu suparnika kako ne bi dopustio ulazak suparnika u noge. Ako borac krene prema naprijed, Adesanya udara prednji kick, okreće gard i čeka ga na zadnju lijevu ruku, nakon koje slijedi aperkat i po potrebi još napravi 'šestar' s lijevim krošeom", objašnjava Zelg.

"Romero često prezentira da će se baciti u noge, no umjesto toga radi lijevi kroše i to često bude ubojito. Osim toga, teško se boriti s Romerom, a ne završiti u parteru", objašnjava potencijalnu taktiku Romera Zelg Galešić.

Stipe Miočić (Foto: AFP) Neutemeljene izjave poznatog MMA analitičara: "Miočić se možda nikada neće vratiti" divider

UFC 248 možete gledati na GOL.hr-u 8. ožujka od 4 sata ujutro, te istog dana u snimci na Novoj TV u večernjem terminu.

Cijela emisija LUCKY PUNCH

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider