FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
već sada izvedba godine?

Neviđena izvedba u povijesti UFC-a: Potezima nadmašio i najvećeg boksača svih vremena

Iako je iza nas tek jedan UFC spetakl, možda smo već na prvom dobili najizglednijeg kandidata za izvedbu godine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Max Holloway vratio se na pobjedničke staze nakon dva uzastopna poraza od Alexandera Volkanovskog u borbama za pojas prvaka UFC-ove perolake kategorije. Havajčanin je minule subote slavio protiv Kalvina Kattara jednoglasnom sudačkom odlukom 50-42.

Bila je to glavna borba prve UFC-ove priredbe u 2021. godini, koja je oduševila i najzahtjevnije MMA fanove. Holloway je pružio nezaboravni spektakl i pokazao da je radio na sebi, te da je zaslužio novi napad na titulu prvaka.

sp 2021 Rukomet 2021.: REZULTATI svih utakmica Svjetskog prvenstva divider

On je u meču protiv Kattara ispalio gotovo 700 udaraca, no ono što je mnoge najviše oduševilo je njegov trash-talk na samom kraju borbe. Nešto malo manje od dvije minute prije kraja Hollowayju je dojadilo samo udarati po Kattaru, pa je odlučio popričati s komentatorima te istovremeno (!?) udarati i izmicati se udarcima svog suparnika.

"Ja sam najbolji boksač u UFC-ovoj povijesti", urlao je Holloway gledajući komentatora Daniela Cormiera, te je istovremeno ispalio direkt u lice Calvina Kattara, a potom, i dalje ne gledajući u njega već prema komentatorskom mjestu, izbjegao nekoliko udaraca.

Napravio je to u stilu najvećeg boksača svih vremena Muhammada Alija, jedino što Holloway nije uopće gledao svog suparnika dok se izmicao. 

Sva trojica komentatora, Jon Anik, Dan Hardy i Coremier, su vrištali u nevjerici, a nakon meča u analizi su u nekoliko navrata ponovili da ovako nešto, kada su udarci i izvedba u pitanju nikada prije toga nisu vidjeli.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider