FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
izvedba za povijest

Bivši UFC-ov prvak usred borbe urlao na Cormiera i ostale komentatore, pa bez gledanja ispalio direkt u lice suparnika

Max Holloway bio je toliko bolji, toliko dominantan protiv Calvina Kattara da je u jednom trenutku odlučio popričati s komentatorima svog meča.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Čini se da su dva poraza od Alexandera Volkanovskog učinila Maxa Hollowayja, bivšeg UFC prvaka, još boljom verzijom sebe samog. Njegova izvedba na prvom UFC eventu u 2021. godini bila je najblaženo rečeno za povijest.

On je u glavnoj borbi večeri slavio protiv Calvina Kattara jednoglasnom sudačkom odlukom i to s nestvarnih 50-42. Havajčanin je u tom meču ispalio gotovo 700 udaraca u tijelo i glavu svog suparnika, što je šokiralo ugledne UFC-ove komentatore Daniela Cormiera, Jona Anika i Dana Hardyja.

Upravo se na te iste komentatore, točnije Daniela Cormiera, Holloway počeo derati nešto manje od dvije minute prije kraja dvoboja. Usred posljednje runde Holloway je pogledao Cormiera i počeo urlati:

"Ja sam najbolji boksač u UFC-u!".

Ponovio je to nekoliko puta, te je u jednom navratu, gledajući u komentatorski "box", ne u suparnika, ispalio direkt koji je odsjeo na licu suparnika zbog čega su komentatori ostali bez teksta.

Bila je ovo uistinu izvedba za pamćenje i lako moguće već sada izvedba godine. Ako netko uspije nadmašiti ovakvu dominaciju, broj udaraca i štetu koju je jedan borac u 25 minuta nanio suparniku, to bi bilo ravno čudu.

gol expired UFC-ovi komentatori u šoku nakon izvedbe koja nikada prije nije viđena: "Još pokušavam izračunati kako je to moguće" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider