FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
jedna runda 10-7?!

UFC-ovi komentatori u šoku nakon izvedbe koja nikada prije nije viđena: "Još pokušavam izračunati kako je to moguće"

UFC-ovi komentatori nisu mogli vjerovati kakvu je izvedbu Max Holloway pružio na prvom UFC-ovom eventu u godini i prvom UFC-ovom eventu na ABC televiziji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Stručni sukomentatori UFC-a Jon Anik, Dan Hardy i Daniel Cormier bili su šokirani onime što su vidjeli od Maxa Hollowayja u glavnoj borbi UFC on ABC večeri u Abu Dhabiju.

Bivši UFC-ov prvak lake kategorije slavio je protiv Calvina Kattara jednoglasnom sudačkom odlukom i to kakvom: 50-42! To do sada u glavnim borbama večeri još nije viđeno u UFC-u.

Podatak koji možda još više izbezumljuje je činjenica da je Holloway u 25 minuta borbe na Kattera ispalio gotovo 700 udaraca što je također nečuveno. Upravo su zbog toga u šoku ostali stručni sukomentatori nakon glavne borbe večeri i pobjede Havajčanina.

"Izgledao je kao Muhammad Ali večeras. Muhamed Ali se večeras borio u Abu Dhabiju", rekao je Cormier.

"Bacio je gotovo 700 udaraca. Ovako nešto još nisam vidio", nadovezao se Anik.

UFC Fight Night Spektakularno otvorena nova UFC godina: Holloway ispalio gotovo 700 udaraca, prethodila tri brutalna nokauta divider

"Ni ja to nikada nisam vidio. Ovo je bilo nevjerojatno. Od prve do posljednje minute ga je prebijao. Udarao ga je laktovima, nogama, šakama...", rekao je Hardy pa pogledao zbunjenog Cormiera.

"Još uvijek pokušavam izračunati kako je došao do pobjede 50-42. Koliko je to rundi 10-8? Mislim da je bila runda i 10-7. Ovo je bilo nevjerojatno. Možda su porazi protiv Alexandera Volkanovskog doveli do ove verzije Maxa Hollowayja", kazao je DC.

"Ovo je njegova najbolja verzija. Sedamsto udaraca u jednoj borbi. To je totalna ludost", ponovio je Anik.

"Dajte mu novu borbu za prvaka. Želim vidjeti ovu verziju Hollowayja u novoj borbi za naslov prvaka", zaključio je Hardy.

Nakon ovakve izvedbe Holloway je uistinu zaslužio novi napad na titulu perolake kategorije koju drži Volkanovski.

POBJEDA MAXA HOLLOWAYJA

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider