FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ekskluzivan video

Autor najbržeg nokauta u povijesti UFC-a uzvratio kritičarima: "Onda gledajte nogomet''

Jorge Masvidal otkrio je nakon borbe s Benom Askrenom da nije želio takav završetak borbe.

Galerija Masvidal nokauta Askrena (Foto: GOL.hr) Masvidal nokautira Askrena (Foto: AFP) Jorge Masvidal (Foto: AFP) +1 Masvidal nokautirao Askren (Foto: AFP)

Jorge Masvidal (34) upisao je 34. pobjedu u svojoj profesionalnoj MMA karijeri, i to tako da je ostvario najbrži nokaut u povijesti UFC-a. Na spektakularnom UFC-u 239 Masvidal je u samo pet sekundi nokautirao Bena Askrena, do jučer neporaženog borca.

Čim je sudac dao znak za početak borbe Masvidal je uzeo zalet, skočio prema Askrenu i koljenom ga zahvatio po glavi, nakon čega je on pao i odmah se "isključio". Mogao je odšetati i nije trebao ništa više raditi, no Masvidal je odlučio uputiti još dva brutalna udarca rukom, iako je Askren bio vidno izvan svijesti.

Na konferenciji za medije upitali su ga je li ta dodatna brutalnost zaista bila potrebna.

"Bila je super potrebna! Moj je posao udarati nekoga dok me sudac ne skine s njega. Ljudi kojima se to ne sviđa trebali bi pratiti nogomet", rekao je Masvidal.

Nakon najbržeg nokauta u UFC povijesti još jednom ga ''nokautirao'' na društvenim mrežama Jorge Masvidal (Foto: AFP)

Uoči same borbe bilo je puno zle krvi između Masvidala i Askrena, pa i ne čudi da je 34-godišnji borac likovao nakon ovakvog raspleta situacije. No ipak ostaje žaliti zbog činjenice da je sve brzo završilo.

"Želio sam ga tući 14 minuta i onda ovako završiti. Želio sam mu nanositi bol što je duže moguće. Želio sam mu uništiti koljena, slomiti rebra, natjerati ga da piša krv i onda ga nokautirati. Mislim da se ovim svojim glupim, predvidljivim potezom olako izvukao", kazao je Masvidal.

Dan nakon borbe na internetu se pojavila snimka Masvidala s treninga kako vježba leteće koljeno koje je upotrijebio na otvaranju meča. Čak je i njegov kolega borac Dustin Poirier u jednoj objavi na društvenim mrežama napisao da će meč započeti s letećim koljenom.

"Tako je predvidljiv. Stavio sam ruke iza leđa kako bi pomislio da može krenuti prema naprijed. Mislio je da dolazi jesti, ali nije očekivao da će dobiti odmah cijelu porciju ravno u facu", zaključio je Masvidal.

Khabib i Nate Diaz se umalo potukli Spriječen kaos pored kaveza: Povratnik u UFC prolazio pored Khabiba i onda je krenulo divider

Pogledajte najbrži nokaut u povijesti UFC-a: Bilo je brutalno i gotovo u pet sekundi! Masvidal nokauta Askrena (Foto: GOL.hr) Masvidal nokauta Askrena (Foto: GOL.hr) Masvidal nokautira Askrena (Foto: AFP) Nokaut Masvidala (Foto: GOL.hr)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider