FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
je li sve namješteno?

Spriječen kaos pored kaveza: Povratnik u UFC prolazio pored Khabiba i onda je krenulo

Khabib Nurmagomedov umalo je imao još jedan sukob izvan oktogona , ovaj put protiv Natea Diaza.

Khabib i Nate Diaz se umalo potukli

Uistinu spektakularni, u punom smisli te riječi, UFC 239 uživo su u Las Vegasu gledali brojni UFC, među njima i aktualni prvak u lakoj kategoriji Khabib Nurmagomedov. Baš kao i nakon njegovog meča s McGregorom, Dagestanac se umalo potukao izvan kaveza.

Ovaj put je zakuhao veliki povratnik u UFC, Nate Diaz koji je sa svojom ekipom prolazio pored Khabiba i njegove svite. Nešto mu je počeo dobacivati nakon čega se borac iz ruske republike Dagestan digao i krenuo za ''zločestim dečkom''.

Diaz se okrenuo i krenuo nazad te se činilo kako će se dvije grupe sukobiti, no na vrijeme je reagiralo osiguranje u dvorani.

''Bila su dva reda jedan od drugog i krenulo je komešanje. Uspjeli smo ih rastaviti. Vjerojatno je rečeno puno ružnih stvari'', rekao je sa smiješkom Dana White vjerojatno već slažući neki budući event u glavi na kojem će se boriti ova dva borca.

Neviđeni UFC spektakl: Jones jedva obranio naslov prvaka, Nunes uvjerljiva, Masvidal "ukrao" večer! UFC 239 uživo na GOL.hr-u Nokaut Blachowicza (Foto: GOL.hr) Nokaut Masvidala (Foto: GOL.hr) Jones udara Santosa (Foto: AFP)

Ono što je svima odmah bilo čudno je to da su organizatori njih dvojicu stavili u isti sektor znajući da su i prije imali ''nesuglasica''. No kod planiranja budućih borbi misli se i na ove stvari pa možda i nije sve tako čudno.

Inače, Nate Diaz se nakon tri godine vraća u UFC (protiv Pettisa) i to na još jednom spektaklu, 18. kolovoza na UFC 241 na kojem je glavna borba Stipe Miočić - Daniel Cormier. Naravno, uživo na GOL.hr-u!

Pogledajte najbrži nokaut u povijesti UFC-a: Bilo je brutalno i gotovo u pet sekundi! Masvidal nokauta Askrena (Foto: GOL.hr) Masvidal nokauta Askrena (Foto: GOL.hr) Masvidal nokautira Askrena (Foto: AFP) Nokaut Masvidala (Foto: GOL.hr)
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider