FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
EKSKLUZIVNO NA GOL.HR-U

Pogledajte najbrži nokaut u povijesti UFC-a: Bilo je brutalno i gotovo u pet sekundi!

Jorge Masvidal novi je vlasnik najbržeg nokauta u UFC-ovoj povijesti!

Galerija Masvidal nokauta Askrena (Foto: GOL.hr) Masvidal nokauta Askrena (Foto: GOL.hr) Masvidal nokautira Askrena (Foto: AFP) Nokaut Masvidala (Foto: GOL.hr)

Snimku UFC 239 spektakla pogledajte u snimci na Novoj TV u nedjelju u ponoć

Kao i što smo najavljivali, UFC 239 bio je uistinu spektakularan event, vjerojatno najveći u 2019. godini, iako smo tek ušli u drugu polovicu. Vidjeli smo dvije borbe za naslov prvaka, ali i najbrži nokaut u UFC-ovoj povijesti!

On se dogodio u trećem meču večeri, u okršaju Jorgea Masvidala i Bena Askrena. Očekivala se parteraška borba, odnosno Askrenovo hvatanje, rušenje Masvidala i onda mrcvarenje na tlu, no sve je bilo gotovo u PET sekundi.

Khabib i Nate Diaz se umalo potukli Spriječen kaos pored kaveza: Povratnik u UFC prolazio pored Khabiba i onda je krenulo divider

Tek što je sudac označio početka borbe, Askren je lagano krenuo prema Masvidalu, a ovaj se zaletio prema njemu, skočio i koljenom ga pogodio djelomično u glavu, a djelomično u rame. Askren je pao na tlo, ukočio se i nije davao nikakve znakove nekoliko minuta.

Tek se nakon podužeg ukazivanja liječničke pomoći uspio pridignuti, ali ne samostalno, već uz pomoć doktora i timskih kolega. Uz njihovu je pomoć i napustio oktogon.

Nakon najbržeg nokauta u UFC povijesti još jednom ga ''nokautirao'' na društvenim mrežama Jorge Masvidal (Foto: AFP)

Bio je to prvi profesionalni poraz Askrena u drugom UFC meču od dolaska u najveću MMA organizaciju.

Nokaut u pet sekundi je najbrži u povijesti UFC-a. Za sekundu je nadmašio remek djelo Duanea Ludwiga, koji je 2006. godine nokautirao Jonathana Gouleta za šest sekundi.

Za svega sedam sekundi pobjede u UFC-u upisali su Todd Duffee, Chan Sung Jung i Ryan Jimmo, dok je po osam sekundi za završetak borbe trebalo Don Fryeu, Jamesu Irvinu, Leonu Edwardsu i Makwanu Amirkhaniju.

Najbrži nokaut u povijesti UFC-a u borbi za titulu prvaka i dalje drži Conor McGregor, koji je u meču za titulu u perolakoj kategoriji riješio Jose Alda za 13 sekundi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider