FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
bez poštovanja

Nakon najbržeg nokauta u UFC povijesti još jednom ga ''nokautirao'' na društvenim mrežama

Jorge Masvidal će dugo slaviti pobjedu nad Benom Askrenom, najbržu u UFC povijesti.

Galerija Jorge Masvidal (Foto: AFP)

Ben Askren je kratko u UFC-u, ali dugo će se pričati o oba njegova meča. Doveden je kao velika zvijezda, ali ovakvom se raspletu u UFC-u nisu nadali kada su ga doveli iz One FC-a. Bio je to najbrži nokaut u UFC-ovoj povijesti na zaprepaštenje Dane Whitea i društva.

Askren je u Las Vegasu završio u teškom nokautu nakon službenih pet sekundi borbe s Jorgeom Masvidalom, no u stvarnosti pri je svijesti je bio samo tri sekunde, a dvije je trebalo sucu da prekine meč. U te preostale dvije sekunde se Masvidal bacio na Askrena ne želeći ništa prepustiti slučaju.

Zbog tih udaraca nakon brutalnom letećeg koljena mnogi su Masvidalu i zamjerili, kao i na njegovom ponašanju dok je protivnik bio na podu. Nije to lijepo bilo od Masvidala, ali on je bio iritiran nekim Askrenovim izjavama uoči meča.

Khabib i Nate Diaz se umalo potukli Spriječen kaos pored kaveza: Povratnik u UFC prolazio pored Khabiba i onda je krenulo divider

Poraženi je završio u bolnici na obaveznom pregledu glave, a White je uskoro obavijestio javnost kako je sa zvijezdom sve u redu. Osim što će o njemu govoriti kako je bio gubitnik u najbržem nokautu u povijesti organizacije.

''Well, that sucked'', napisao je on ili netko u ime njega na službenom Twitter profilu. Kome treba prijevod to bi značilo nešto u stilu ''Pa, ovo je baš bila pušiona''.

Masvidal je pak reagirao baš kao u meču, munjevito. Nije se htio miriti s Askrenom već mu je spustio:

''Fake news, Ben i dalje spava.''

Rekli bismo, nokaut nakon nokauta…

Pogledajte najbrži nokaut u povijesti UFC-a: Bilo je brutalno i gotovo u pet sekundi! Masvidal nokauta Askrena (Foto: GOL.hr) Masvidal nokauta Askrena (Foto: GOL.hr) Masvidal nokautira Askrena (Foto: AFP) Nokaut Masvidala (Foto: GOL.hr)


 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider