FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
najava najopakije borbe godine

Lucky Punch: Pogledajte "tajnu" spektakularnog gušenja i nevjerojatnu priču hrvatskog MMA borca

Nova TV i GOL.hr vam donose MMA emisiju Lucky Punch, u kojoj analiziramo najbolje iz svijeta slobodne borbe.

Top 5 teškaša u regiji (MMA Lucky Punch)

U drugoj MMA emisiji sportskog novinara Dnevnika Nove TV Vlade Bobana, prvoj pod nazivom "Lucky Punch", vidjet ćemo brojne zanimljivosti vezane za svijet slobodne borbe. Stručni komentatori Nove TV, Igor Pokrajac i Zelg Galešić, analizirat će glavnu borbu večeri u Australiji, gdje smo dobili novog UFC prvaka srednje kategorije - Israela Adesanyju.

ANALIZA POBJEDE ADESANYE

Zelg Galešić će u "MMA školi" analizirati gušenje koje je u povijesti UFC-a viđeno svega šest puta, a četiri puta ga je izveo Ovince Saint Preux. Riječ je naravno o Von Flue Chokeu, gušenju koje je OSP izveo u listopadu na eventu u Kopenhagenu.

MMA ŠKOLICA - VON FLUE CHOKE

Naš trojac najavio je i jednu od najiščekivanijih borbi ove godine - okršaj za pojas "najopakije face" između Natea Diaza i Jorgea Masvidala. Taj UFC 244 event održat će se ove nedjelje od 3 sata ujutro uz prijenos UŽIVO na GOL.hr-u, te istog dana u snimci na Novoj TV u večernjem terminu.

Nikako nemojte propustiti pogledati životnu priču hrvatskog MMA borca Anđelka Kitića. Riječ je o simpatičnom momku iz Velikog Trgovića, kojeg život nikako nije mazio. Kao dijete su njega i braću napustili roditelji, nakon čega je njihov život varirao između komune i domova.

Danas ima troje djece, radi u mesnici i istovremeno naporno trenira kako bi jednom u dva mjeseca donio dodatni izvor zarade svojoj obitelji.

Conor McGregor (Foto: AFP) Conor McGregor u Moskvi potvrdio povratak i datum svoje iduće borbe u UFC-u: "Protivnik? Je** mi se" divider

"Anđelko je veseljak, dobra duša i jedan od najsimpatičnijih likova koje sam upoznao u borilačkom sportu", rekao je naš voditelj Vlado Boban nakon odrađenog intervjua s 33-godišnjim momkom iz Zagorja.

Također, naši su stručni komentatori izabrali i pet najboljih teškaša u regiji, a na samom kraju možete pogledati i pet najboljih poluga do sada u 2019. godini.

TOP 5 NAJBOLJIH TEŠKAŠA U REGIJI

Na samom startu emisije isto tako nemojte propustiti i sjajnog hrvatskog imitatora Mišu Sorića, koji je zahvaljujući svojem talentu "skidanja" sportaša i boraca završio na ESPN-u. On će izvesti nekoliko svojih najpopularnijih imitacija, a nakon toga pogledajte kako se u toj ulozi snašao naš proslavljeni MMA borac Igor Pokrajac, koji će pokušati oponašati Kubanca Yoela Romera.

"Nemamo ovakav studio na Kubi, ali ovdje sam zahvaljujući Bogu, ne sebi, Bogu", kazao je Igor "Romero" Pokrajac.

Cijelu emisiju pogledajte u videu na vrhu članka.

Cormier moli Miočića za treću borbu Cormier i Miočić se susreli na UFC eventu u Bostonu: DC u prijenosu uživo molio Stipu da mu pruži još jednu priliku divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider