FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
otkrio svoje planove

Conor McGregor u Moskvi potvrdio povratak i datum svoje iduće borbe u UFC-u: "Protivnik? Je** mi se"

Conor McGregor objavio je datum svog povratka u UFC koji je dogovorio s predsjednikom Danom Whiteom.

Conor McGregor (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Zloglasni MMA borac Conor McGregor objavio je datum svog povratka u oktogon, i to ni manje ni više nego na konferenciji za novinare u Moskvi!

"Neću više čekati tog čovjeka. To je čovjek koji je poznat da se izvlači iz borbi. Nikada ne preuzima rizik. Neću više čekati Khabiba. Želim objaviti datum povratka Conora McGregora. To će se dogoditi 18. siječnja u T-Mobile Areni u Las Vegasu. To je moja povratnička borba i to je datum koji sam dogovorio s UFC-om. Znam ime svog suparnika, ali neću vam reći. Ali reći ću vam ovo: Pitajte UFC za ime jer se meni je** za ime mog protivnika", objavio je McGregor u Moskvi, u sklopu promocije jedne kladionice.

Tony Ferguson udara Pettisa (Foto: AFP) "Masakrirao" posljednjih sedam suparnika, trener otkrio recept za rušenje nepobjedivnog Khabiba divider

"Nakon toga ću se boriti protiv pobjednika meča Nate Diaz - Jorge Masvidal za titulu najopakijeg jeb*** na planeti. S Diazom imam povijest i bila bi to sjajna trilogija. Vidjet ćemo. Nakon toga ću tražiti pobjednika meča između Khabiba Nurmagomedova i Tonyja Fergusona. To je borba koju želimo. Želimo da se to dogodi u Moskvi", rekao je Conor, pa nastavio o potencijalnom revanšu protiv Khabiba. 

"Ljudi cijelog svijeta zaslužuju taj revanš. To je borba koja je neizbježna i koja se mora dogoditi. Bit će to borba u koju ću ući svjež, bez ozljeda, neće biti alkohola, izolirat ću sve vanjske utjecaje i bit ću maksimalno fokusiran. Bit će to upravo ono što fanovi zaslužuju. Tada ćemo konačno riješiti pitanje tko je bolji", kazao je McGregor pa zaključio:

Cormier moli Miočića za treću borbu Cormier i Miočić se susreli na UFC eventu u Bostonu: DC u prijenosu uživo molio Stipu da mu pruži još jednu priliku divider

"Proći ću kroz cijeli roster kao motorna pila kroz putar. Držite me za riječ."

Tijekom cijele presice McGregor s konstantno vraćao na Khabiba konstantno ga podbadao.

"Ne mogu ni izgovoriti njegove ime. Kome se je.. kako se izgovara njegovo ime. On je obična kukavica. Pokušava nagovoriti borce da se spuste u diviziju u kojoj se nikada nisu borili. On je sam jednom skoro umro zbog skidanja kila u toj divziji. Boji se bilo kakavog rizika. U posljednjem meču je pobijedio Dustina Poiriera, bivšeg borca u perolakoj kategoriji, za kojeg je meni trebalo 90 sekundi da ga nokautiram. 90 sekundi mi je trebalo, njemu je trebalo više od tri runde. On bježi od mene i borbe u Rusiji. To je u prirodi Dagestanaca da bježe, svi to znaju, svaki Rus to zna, svaki Čečen to zna. Pobjegao je i u Brooklynu kada sam stigao. To je u njegovoj prirodi." 

Bit će to povratak Conora McGregora u oktogon nakon 6. listopada 2018. godine, kada je izgubio od Khabiba Nurmagomedova u Las Vegasu. Nakon toga uslijedio je niz optužbi i prijava na račun irskog borca, koji je nekoliko puta završio na sudu zbog pljačke, uništavanja privatne imovine, incidenta u pubu, seksualnog zlostavljanja...

Dani Olmo na CNN-u (Screenshot) CNN ne zna u kojem to Dinamu igra Dani Olmo, stigao brzi odgovor s Maksimira divider

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider