FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
malo tko nije zaplakao

Predivna gesta Gaethjea odmah nakon što je izgubio meč, a Khabib se slomio i zaplakao

Justin Gaethje nije bio sebičan nakon što je izgubio u najvećem meču svoje karijere, već je prišao slomljenom Khabibu i počeo ga tješiti.

Čim je sudac označio kraj glavne borbe na UFC 254 eventu u Abu Dhabiju, odnosno proglasio da je Khabib Nurmagomedov pobijedio Justina Gaethjea u borbi za naslov prvaka lake kategorije, Dagestanac je pao na tlo i počeo plakati.

Hoće li se Khabib ipak jednog dana vratiti borbama?

Ukupno glasova:

Nije želio slaviti, jer je znao da je to i njegov službeni kraj, ali i prva pobjeda u životu bez prisutnosti oca koji je preminuo ranije ove godine, točnije početkom lipnja.

Čim se došao k sebi, nakon što ga je Khabib doveo do ruba svijesti, uvidjevši da Khabib plače Gaethje mu je prišao, spustio se na tlo, zagrlio te uputio nekoliko utješnih riječi.

gol expired Khabib objasnio zašto je otišao u mirovinu: "Dao sam riječ i moram je održati" divider

Khabib je bio neutješan i cijelo je vrijeme do pobjedničkog govora plakao. Kada je došlo vrijeme da kaže nešto nakon meča, izgovorio je riječi koje MMA fanovi ne žele čuti od prvaka:

"Ovo je bio moj posljednji meč."

Khabib je objasnio da je obećao majci da će mu ovo biti posljednja borba u karijeri, jer ona ne želi da se više bori sada kada mu više nema oca.

"Dao sam joj riječ i moram ju održati."

Sa savršenih 29-0 u karijeri u sportsku mirovinu je otišao po mnogima najbolji MMA borac svih vremena.

gol expired VIDEO: Khabib ''uspavao'' Gaethjea pa se psihički slomio i rasplakao te na kraju objavio kraj karijere! divider

Cijela borba Khabiba Nurmagomedova i Justina Gaethjea

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider