FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
wilder je noakuter, ali...

Isplati li se ići "kontra" kladionica? Promjena trenera u Furyjevom kampu mogla bi biti značajna

Prema mišljenju kladionica, ako će Wilder slaviti onda će se to dogoditi nokautom, no ako će pak Fury slaviti, to će vjerojatno biti sudačkom odlukom.

U nedjelju od 3 sata ujutro na GOL.hr-u započinje boksački spektakl iz Las Vegasa, gdje će jedan od najiščekivanijih revanša u povijesti ovog sporta odraditi Deontay Wilder i Tyson Fury. Snimku dvoboja možete pogledati istog dana od 22:30 na Novoj TV

gol expired Fury znatno teži od Wildera, sučeljavanje se pretvorilo u vulgarno gestikuliranje divider

Kladionice kažu da su šanse za pobjedu u potpunosti izjednačene. Po 1.90 na Wildera i Furyja. Stručni sukomentator Nove TV Hrvoje Sep smatra da je to najrealniji koeficijent koji se može ponuditi u dvoboju ove dvojice boksača.

"To je najrealnije. Teško je prognozirati ovaj meč. Ja bih malo nagnuo na stranu Wildera zbog tog udarca. Ipak ima taj snažan udarac za razliku od Furyja i uvijek ima šansu završiti meč prije kraja", smatra Sep.

Wilder vs Fury Pogledajte novi Lucky Punch: Analize i simulacije iz ringa te oktogona, sve o meču Wilder - Fury divider

Kladionice kažu da je 2.30 koeficijent na Wilderov nokaut, a 5.50 na Furyjev. To govori o tome koliko kladionice vjeruju u prekid meča prije bodova.

"Većina analitičara na to tako gleda. Ako Wilder pobjedi, učinit će to nokautom, a ako Fury pobjedi to će vjerojatno biti na bodove. Fury nije poznat kao udarač i agresivan borac. Najavljuje to, ja bih volio da to vidimo, jer bi onda dobili stvarno zanimljiv meč. Ali ne vjerujem u to, jer moraš imati poštovanja za Wilderovu snagu. On ne pita za cijenu, već ide na udarac pa što se dogodi. Malu prednost dajem Wilderu", kazao je stručni komentator Nove TV Hrvoje Sep.

Tyson Fury nokautirao Wildera VIDEO: Kakav revanš! Tyson Fury demolirao Deontaya Wildera i postao novi svjetski prvak divider

Ako meč ode do sudačke odluke, šanse su veće na strani Furyja.

"Fury je odboksao dobar prvi meč, ali po meni je Wilder dosta zakazao što je na kraju i priznao. Rekao je da mu se Fury uvukao pod kožu i da mu je htio otkinuti glavu. Bacio je 100 udaraca više, ali je promašivao. Ako Wilder bude radio pametnije, može biti samo bolji u odnosu na prošli meč, nisam siguran koliko Fury može biti bolji", smatra Sep.

gol expired Posljednji apsolutni šampion ''poderao'' Wildera: Intrigantna usporedba s Tysonom i što bi moglo presuditi u Furyjevu korist divider

Podsjetimo, Fury je između prvog i drugog meča promijenio glavnog trenera. Razlog je boksački stil, koji će ovoga puta, kako barem najavljuje, biti agresivan i neće ići na pobjedu bodovima. 

Osim toga, na vaganju je Fury imao 20 kilograma više od Wildera, što bi se dosta moglo osjetiti na udarcima tijekom meča. 

Isplati li se zbog toga probati igrati "kontra" uvjerenja većine kladionica?

LUCKY PUNCH: NAJAVA WILDER VS FURY i UFC SPEKTAKL

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider