FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
poslastica za mma fanove

Khabib Nurmagomedov u našem studiju? Cijeli svijet već zna za ovu kapu

UFC Specijal na GOL.hr-u bit će posvećen, između ostalog, i nepobjedivom UFC prvaku, Khabibu Nurmagomedovu.

Zelg Galešić s Khabibovom tradicionalnom kapom

Nova TV i GOL.hr brojnim poklonicima slobodne borbe i UFC-a nude pravu poslasticu uoči subotnjeg UFC Fight Nighta u Kopenhagenu.

U petak od 20:30 na GOL.hr-u možete pogledati UFC Specijal, emisiju u kojoj će vas njen urednik Vlado Boban zajedno sa stručnim komentatorima Nove TV, Igorom Pokrajcem i Zelgom Galešićem, provesti kroz najaktualnije teme iz UFC svijeta. U programu Nove TV pogledajte UFC Specijal od 2:25 u noći s petka na subotu.

Emisija je snimana u novom virtualnom studiju specijaliziranom za ovu emisiju uz najnovije 3D tehnologije grafika boraca.

Islam Karimov (Foto: Dnevnik.hr) Bivši Khabibov trener u Zagrebu: Koja je tajna Dagestanaca, dometi hrvatskih boraca i Miočić divider

U emisiji možete pogledati analize najvažnijih borbi posljednjih tjedana, a posebno će biti riječi o onoj između Khabiba Nurmagomedova i Dustina Poiriera održanoj ovog mjeseca. U rubrici ''MMA škola'' Zelg Galešić i suradnici demonstriraju dijelove borbe te objašnjavaju sve one sitne trikove koje prosječan gledatelj ne vidi.

Jared Cannonier (Foto: GOL.hr) "Gorila" šokirala favoriziranog Hermanssona u glavnoj borbi povijesnog UFC spektakla u Danskoj divider

A prije najave subotnjeg UFC Fight Nighta u Kopenhagenu, kojeg uživo od 20 sati možete pratiti na GOL.hr-u te u snimci kasnije te večeri na Novoj TV, bit će riječi i o najpoznatijoj kapi u MMA svijetu, naziva papaha.

Ima puno razloga da budete uz GOL.hr ovog petka od 20:30!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider