FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
a ne zna hrvati ni grapplati

Adesanyin trener šokirao s nekoliko izjava: Htjeli su borbu protiv Miočića, a Jonesa su samo provocirali

Osim pomalo iznenađujuće izjave da se Adesanya namjeravao boriti protiv Miočića za titulu prvaka teške kategorije, MMA fanove zatekla je izjava njegova trenera vezana za Jona Jonesa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Israel Adesanya prošlog je vikenda imao priliku postati peti borac u UFC-ovoj povijesti koji istovremeno drži dva pojasa prvaka u dvije težinske kategorije. Nakon što je suvereno počistio srednju kategoriju, Adesanya je pokušao osvojiti pojas u poluteškoj, no na tome ga je putu zaustavio Poljak Jan Blachowicz.

Poražen je jednoglasnom sudačkom odlukom nakon razočaravajućeg nastupa i premalo rizika u tako jednom pokušaju da ispiše novu stranicu povijesti. On i njegov trener Eugene Bareman imali su već plan za idući korak u njegovoj karijeri, naravno pod uvjetom da je pobijedio.

gol expired Kontroverzni borac i mogući protivnik Miočića izvrijeđao Adesanyu: Sasuo je bujicu uvreda divider

"Da smo osvojili ovu titulu, ja, naši menadžeri i naš tim otišli bismo do samoga kraja. Zašto bismo se zaustavljali? Namjeravali smo otići još jednu kategoriju više, ali ne zbog Jona Jonesa. Israel je blizak s Ngannouom da bi se njih dvojica borila, ali u slučaju Miočićeve pobjede - 100 posto bismo otišli do kraja", otkrio je Bareman za Sirius XM te dodao kako Jones nikada nije bio dio njihovih planova.

"Jones nije dio naših planova. Kada radimo na planiranju Israelove karijere, on ne postoji ni u jednoj odluci. Da smo pobijedili Blachowicza, pokušali bismo napraviti ono što još nikome nije uspjelo. Naravno, pod uvjetom da i Miočić upiše pobjedu", zaključio je Bareman.

MMA fanovi sigurno će ostati razočarani nakon ove izjave, ne zbog činjenice da se neće boriti Miočić i Adesanya, već što je sav trash talk koji je Novozelanđanin upućivao prema Jonesu bio samo pucanj u prazno, odnosno što se nikada nije imao ni namjeru boriti s njim.

Jan Blachowicz i Israel Adesanya UFC zvijezde i sudac prasnuli u smijeh nakon velikog meča: Poznate riječi koje su ih nasmijale divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider