FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
kakve legende

UFC zvijezde i sudac prasnuli u smijeh nakon velikog meča: Poznate riječi koje su ih nasmijale

Duhoviti obrat dogodio se nakon naslovne borbe UFC spektakla.

Jan Blachowicz i Israel Adesanya (Foto: GOL.hr)

Jan Blazchowicz slavi još jednu veliku pobjedu. Prvak u poluteškoj kategoriji pobijedio je Israela Adesanyu, šampiona u srednjoj i veliku zvijezdu UFC-a.

The Last Stylebender nije mogao protiv "legendarne poljske snage", kako je sam Blachowicz opisao svoj stil, ali zaradio je pohvale borilačkog svijeta što se uopće pojavio u oktogonu protiv borca iz više kategorije.

Zanimljiv trenutak dogodio se nakon meča dok se čekalo proglašenje. Ova dva borca pokazala su pravi sportski duh, a usput su se i dobro nasmijali zajedno s poznatim sucem Herbom Deanom.

Jan Blachowicz prvak Jan Blachowicz nanio Israelu Adesanyi prvi poraz u karijeri: Poljak je još jednom šokirao svijet i spriječio novo ispisivanje povijesti

Sve je počelo kada je Adesanya pohvalio Blachowiczev gard, na što je Poljak shvatio da mu protivnik nudi posao da mu bude tjelesni čuvar (bodyguard).

"Mogu ti biti tjelesni čuvar", rekao je, a kada mu je Adesanya objasnio što je zapravo mislio, prasnuli su u smijeh. Simpatičan kraj velikog UFC-ova spektakla...

Nastavi čitati

Nastavi čitati