FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Ngannou napravio dar-mar

Hoće li Fury i Usik u ring ove godine? Britančev promotor poslao jasnu poruku

Meč Tysona Furyja i Oleksandra Usika pod znakom je pitanja, makar što se tiče borbe u 2023. godini.

Usik i Fury (Foto: Afp)

Meč svih mečeva, Fury protiv Usika za ujedinjenje teškaških titula je pod znakom pitanja, makar što se tiče borbe u 2023. godini. Mnogi nisu vjerovali da Francis Ngannou može ozbiljnije zaprijetiti teškaškom prvaku, ali izgleda da je Fury podcijenio mogućnosti Kamerunca.

Nakon teških 10 rundi u Rijadu, pobjeda je otišla na stranu Britanca, ali Ngannou je pobrao sve simpatije boksačke publike, kao i respekt koji do sada niti jedan MMA borac nije dobio nakon što je ušao po prvi put u boksački ring.

Fury i Ngannou Sudačke kartice s meča Fury-Ngannou: Je li ova pogreška presudila na stranu Britanca? divider

Loše vijesti dolaze iz kampa Tysona Furyja, pogotovo loše za Ukrajinca Usika koji je s nestrpljenjem čekao meč koji se trebao održati 23. prosinca. Furyjev promotor Frank Warren odbacio je mogućnost da se njegov pulen do kraja ove godine bori s Usikom.

Ništa od termina u prosincu

"Tyson je napravio ono što uvijek radi i došao do pobjede, a sada ćemo se okrenuti budućnosti, znamo da je ugovorena borba s Usykom, a nadamo se da će uskoro biti dogovoren i datum, čim Tyson bude osjećao da je spreman.

Oleksandr Usik VIDEO Usikova reakcija na Ngannouov nokdaun postala hit: Što je sve Ukrajincu prolazilo kroz glavu… divider

Nećemo ići na termin u prosincu, neće biti spreman za to. Pet ili šest tjedana priprema nije dovoljno, tako da se to neće dogoditi. Bila je ovo teška, teška borba, trebati će mu vremena da se oporavi'', rekao je Warren.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider