FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Hot ili not?

VIDEO Vlasnik jednog od najluđih nokauta u UFC-ovoj povijesti ima novu, još luđu frizuru

Autor jednog od najluđih nokauta u UFC-ovoj povijesti Jiri Prochazka ima novu frizuru, pogledajte ju u VIDEU na kraju teksta.

Kontroverzni bivši prvak UFC-ove poluteški Jiri Prochazka ima novi, još kontroverzniji "look". Moći ćete ga pogledati uživo, 11. studenog u prijenosu na gol.hr-u na UFC-u 295 protiv Alexa Pereire.

Češki MMA borac pohvalio se na društvenim mrežama novom frizurom i bradom i svoju nekoć prepoznatljivu "samurajsku palmu“ digao na novu razinu.

Stipe Miočić Oglasio se Stipe Miočić: "UFC je odlučio da se neću boriti, no vratit ću svoj pojas!" divider

Prochazka se očigledno voli isticati frizurama, jer je svoju fanatičnu predanost borilačkim vještinama često isticao ekstremnim kreacijama na svojoj glavi, a ova nova čini se pojačana je „ekstenzijama“.

Nismo stručnjaci, ali izgleda kako je svoju bivšu frizuru sad još naglasio "irokezom" za svoj povratak u oktogon i borbu na UFC-u 295 za upražnjenu titulu u poluteškoj protiv Alexa Pereire.

Nakratko ju je bio obrijao, što je također svjedočilo njegovo sljedbeništvo na društvenim kanalima, ali sad se opet vraća starom, ludom Jiriju. Što kažete, hot ili not?

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider