FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
NEMA MIROVINE!

Oglasio se Stipe Miočić: "UFC je odlučio da se neću boriti, no vratit ću svoj pojas!"

Stipe Miočić naravno nije sretan što je ostao bez borbe protiv Jona Jonesa, no motiviran je što prije ju ipak odraditi.

Stipe Miočić (Foto: Guliver Images)

Nešto više od dva dana nakon što je ostao bez velike borbe protiv Jona Jonesa, javnosti se obratio i Stipe Miočić.

On je odabrao zanimljiv način za to, odnosno napravio je to putem OnlyFans platforme. No, to ne znači da ono što je rekao nije moguće prenijeti, iako je originalni sadržaj dostupan samo onim fanovima koji su pretplaćeni na njegov kanal.

"Kao da sam primio udarac u testise"

On je prokomentirao kako je izgledao trenutak kad je saznao ružnu vijest.

Jon Jones Jon Jones poručio Miočiću: "Žao mi je, ali vjerujem da ćemo se boriti!" divider

"Kako sam se osjećao kad sam se ustao? Kao da me netko udario u testise. Probudio sam se dok mi je telefon vibrirao. Bilo je mračno, imao sam sina na sebi, pokušavao sam se pokrenuti i doći do telefona. Kad sam napokon došao, vidio sam poruku svog menadžera, koji je javio da je borba otkazao", rekao je Stipe, nastavivši:

"Nisam mogao spavati ostatk noći. Trebao sam se za dva tjedna boriti protiv Jona Jonesa u New Yorku, u Madison Square Gardenu na UFC 295. Bio sam podosta uzbuđen zbog toga. Zapravo, uistinu jako uzbuđen. Mislim da je ozlijedio nešto u prsima. Nažalost, to se događa, sve je to dio igre. Nadam se da će uskoro biti bolje, no što sad? Hoću li se boriti protiv nekoga? Ne znam."

I dalje namjerava vratiti svoj pojas

U nastavku je prokomentirao ugovaranje borbe za privremenu titulu te činjenicu da se on u njoj nije našao. Potvrdio je kako mu ta borba nije bila ni ponuđena.

Stipe Miočić Šef UFC-a otkrio pozadinu svog poteza i katastrofe za Miočića: ''Stipe je jako, jako uzrujan'' divider

"Ne znam zašto me nisu odabrali, ali prihvaćam tu odluku. Razumijem da imaju put kojim žele ići i to mi je u redu. Svaki borac u ovoj diviziji je težak protivnik. No, ja se definitivno želim boriti protiv najveće ribe, a to je Jon Jones. Nije to moja nego njihova odluka. Slušajte, sve se događa s razlogom. Borba je otkazana i to je sra*je, neupitno. No, u takvoj igri sudjelujemo. Događa se. Kao što sam rekao, nadam se da je Jones dobro. Ako želiš biti najbolji, moraš pobijediti najbolje. Ja želim vratiti svoj pojas. To je moj pojas i to će se dogoditi", potvrdio je Stipe, time otkrivši da se trenutno nema namjeru umiroviti.

Ipak, neće biti lako vratiti motivaciju kakvu je imao pred ovu borbu, a i sve je stariji. On posljednje borbe će do eventualne borbe protiv Jonesa proći više od tri godine. No, ako netko može to sve nadvladati, onda je to najveći teškaš u UFC povijesti, Stipe Miočić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider