FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
KREĆE PUT POVRATKA

Jon Jones poručio Miočiću: "Žao mi je, ali vjerujem da ćemo se boriti!"

Jon Jones se preko društvenih mreža obranio svojim fanovima, ali i borcu protiv kojeg mu je borba otkazana, Stipi Miočiću.

Jon Jones (Foto: Afp)

Ozljeda koju je Jon Jones doživio tijekom hrvanja dovela je do promjena na programu UFC 295 priredbe, koja se u ranim jutarnjim satima nedjelje 12. studenog održava u New Yorku. Uz izravni prijenos na gol.hru i snimku na Novoj TV.

Kako je Jones otkazao nastup, tako je UFC odmah s programa uklonio i Stipu Miočića. Predsjednik UFC-a Dana White otkrio je kako je to napravio zbog toga što je smatrao da nema smisla Stipi ni ponuditi neku drugu borbu. No, kako će Jones izvan stroja biti oko osam mjeseci, mnogi smatraju da se Stipe više neće ni vraćati, odnosno da će uskoro uslijediti njegovo umirovljenje.

Jon se i dalje planira boriti protiv Stipe

Sad se napokon javio i Jones, koji je u videu objavljenom na Instagramu zahvalio UFC-u što ga je poslao najboljem liječniku te svim svojim fanovima koji su mu se javili i poslali poruke podrške. No, jedan poseban dio posvetio je Miočiću.

"Stipe, hvala ti na uloženom trudu. Žao mi je njega i njegova tima. Cilj je sutra odraditi operaciju i vratiti se što prije. Moj je plan boriti se kasnijeg datuma protiv Stipe Miočića i vjerujem da će se to dogoditi", rekao je Jones.

Bilo bi uistinu lijepo da se to dogodi, ali ne moramo skrivati da nas brine podatak kako je Stipe sve stariji te kako je sve više vremena od njegove posljednje borbe.

Onaj njegov šampionski duh mogao bi ga natjerati da se još jednom motivira, pričeka Jonesov povratak te na kraju odradi tu borbu, za koju se čini da bi obojici mogla biti posljednja. A onda neka Pavlovič ili Aspinall preuzme tešku kategoriju. Vrijeme je za nove snage, no možda još neko kratko vrijeme ipak stari lavovi trebaju ostati u prvom planu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider