FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
kakva ljudina!

Gaethje otkrio što je rekao Khabibu u najemotivnijem trenutku spektakularnog UFC-a 254: "Do sada nisam imao priliku..."

Justin Gaethje je nakon poraza na UFC-u 254 pokazao kolika je ljudina i veliki sportaš.

Koliko je velika osoba i sportaš Justin Gaethje pokazao je odmah nakon poraza u glavnoj borbi UFC 254 eventa u Abu Dhabiju gdje ga je gušenjem u drugoj rundi porazio Khabib Nurmagomedov.

Dagestanac se odmah nakon pobjede psihički slomio i rasplakao, a razlog je smrt njegovog oca u lipnju ove godine. On mu je bio trener i vođa kroz čitavu karijeru, no komplikacije nakon operacije srca uzrokovane koronavirusom su mu uskratile priliku da bude sa sinom do konca karijere.

Hoće li se Khabib ipak jednog dana vratiti borbama?

Ukupno glasova:

Čim je došao k sebi i vidio Khabiba kako plače na tlu Gaethje se ustao, došao pored njega i pokušao ga utješiti s nekoliko riječi. Nakon poraza je i otkrio što mu je rekao u tih nekoliko sekundi.

"Rekao sam mu da do sada nisam imao priliku, ali da mi je žao zbog smrti oca. Rekao sam mu da je učinio svog oca jako ponosnim", otkrio je američki borac.

Pogledajte cijeli meč Khabiba Nurmagomedova i Justina Gaethjea

gol expired Ovako je sve krenulo prije 23 godine: Legendarna snimka Khabibovog hrvanja s medvjedom ponovno je hit divider

Khabib je nakon toga u pobjedničkom razgovoru s Jonom Anikom objavio odlazak u mirovinu, što je šokiralo mnoge. Kao razlog je naveo obećanje svojoj majci, koja ne želi da se više bori bez prisutnosti svog oca.

"Obećao sam joj i moram održati svoju riječ", kazao je Khabib.

On je u mirovinu otišao kao jedan od najvećih MMA boraca svih vremena. Nikada nije bio poražen i karijeru je završio sa savršenih 29-0.

Negdje se pojavila glasina da je želja njegovog oca bila da se umirovi na omjeru 30-0, no to Khabib nikada nije potvrdio.

gol expired Otkrivene sudačke kartice: Khabib je gubio od Gaethjea prije nego ga je "ugušio" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider