FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
jeste li iznenađeni?

Otkrivene sudačke kartice: Khabib je gubio od Gaethjea prije nego ga je "ugušio"

Justin Gaethje vodio je na sudačkim karticama protiv Khabiba Nurmagomedova nakon prve runde.

Justin Gaethje udara Khabiba (Foto: gol.hr)

Iako je u konačnici apsolutno nevažno nakon što ga je Khabib Nurmagomedov "ugušio" trokutom u drugoj rundi, ali Justin Gaethje vodio je u meču za titulu prvaka lake kategorije nakon prve runde glavne borbe UFC-a 254 u Abu Dhabiju

Hoće li se Khabib ipak jednog dana vratiti borbama?

Dvojica od trojice sudaca dali su prvu rundu Justinu, dok je jedan od njih presudio na stranu Khabiba koji je radio pritisak, ali je manje pogađao. U završnici runde imao je jedno rušenje koje je vjerojatno prevagnulo kod tog suca. 

Nakon gušenja u drugoj rundi Khabib je obznanio iznenadni odlazak u mirovinu, te je kao razlog naveo svoju majku koja ne želi da se više bori bez oca koji je preminuo u lipnju ove godine. 

Khabib i njegov otac Prevedena Khabibova poruka na ruskom: Bile su to emotivne, moćne riječi koje će dirnuti mnoge divider

Khabib je otišao u sportsku mirovinu kao neporaženi MMA borac s omjerom pobjeda i poraza 29-0. U UFC-u je na 13-0, a u tih 13 borbi je četiri završavao s pojasom prvaka oko struka. 

Ovo mu je bila prva borba koju je odradio bez prisutnosti svog oca na ovome svijetu, što je u konačnici i prelomilo njegovu odluku da se oprosti od sporta. 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider