FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
stipe mu uzvratio

Poznato je što su Ngannou i Miočić pričali odmah nakon nokauta: Lijepe riječi Kamerunca

Stipe Miočić i Francis Ngannou izmjenili su nekoliko velikih riječi nakon završetka borbe u kojoj je Kamerunac postao novi UFC-ov prvak.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na veliku žalost svih hrvatskih MMA fanova Stipe Miočić nije više UFC-ov prvak teške kategorije. Pojas je na sebe preuzeo Francis Ngannou, nokautiravši najuspješnijeg teškaša u povijesti organizacije na UFC-u 260.

Kamerunac je isporučio brutalni nokaut početkom druge runde, nakon jedne slabije procjene Miočića koji je jurnuo sa spuštenim gardom prema Francisu nakon što mu je zadao jedan od rijetkih udaraca u tom meču.

Nakon nokauta trebalo je jedno vrijeme Miočiću da se oporavi, no kada je stao na noge i stigao do centra oktogona na proglašenje pobjednika Ngannou je kao novi veliki šampion prišao Stipi.

gol expired Stipe Miočić se oglasio, objasnio razloge poraza: "Mojim fanovima, pogotovo u Hrvatskoj i Clevelandu..." divider

"Hej", rekao je Ngannou, a Miočić mu odmah uzvratio.

"Jako dobro odrađen posao prijatelju."

"Bila mi je čast. Kunem se Bogom, bila mi je čast. Bravo za sve", rekao je Ngannou.

gol expired Ngannou objasnio zašto je divljački nasrnuo na Miočića nakon što ga je već nokautirao: "Nisam bio zabrinut" divider

"Hvala. Sretno dalje", izustio je razočarani Stipe.

"Izvukao si ono najbolje iz mene", kazao je Kamerunac.

"I ti iz mene", odgovorio je Miočić i pognuo glavu.

Nadamo se da ovaj dio gdje Stipe kaže "sretno dalje" Ngannou nije značilo da se nema namjeru ponovno boriti protiv njega, odnosno tražiti trilogijsku borbu od UFC-a. No u ovom trenutku nema smisla nagađati što je u glavi našeg prvaka koji nema više što dokazati nikome.

Stipe Miočić se u međuvremenu oglasio nakon borbe. U podužoj poruci između ostaloga je i čestitao pobjedniku, a najavio je da će se prvo odmoriti sa svojom obitelji.

gol expired Zabrinjavajuće riječi bivšeg prvaka o Miočiću: "Iskreno, ne znam hoćemo li ga opet vidjeti" divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider