FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
nažalost, naletio je

Pogledajte pogrešnu procjenu Miočića koju je istaknuo i Ngannou nakon borbe

Stipe Miočić napravio je veliku pogrešku koja ga je u konačnici koštala poraza i gubitka pojasa UFC prvaka.

Stipe Miočić napravio je veliku pogrešku početkom druge runde koja ga je odvela u poraz protiv Francisa Ngannoua i do gubitka titule UFC prvaka teške kategorije. Stipe je bio prepasivan u prvoj rundi, a onda je početkom druge previše požurio i dobio kontru koja ga je koštala nokauta.

Ngannou je prvi poslao Stipu u nokdaun iz kojeg se naš borac izvukao, podigao na noge, eskivirao jedan udrac i plasirao sjajan desni direkt. Miočić je pomislio da je uzdrmao Kamerunca i krenuo je prema njemu, no pogriješio je.

Ngannou je bio priseban, dočekao je Miočićevo opuštanje i spuštanje ruku te ga lijevim kratkim krošeom poslao u novi i konačni nokdaun.

''On je napravio pogrešku što je nastavio, možda je mislio da sam uzdrman, no onda sam ga uhvatio'', rekao je Ngannou o toj situaciji nakon borbe.

gol expired VIDEO: Francis Ngannou teško nokautirao Stipu Miočića i postao novi UFC prvak! divider

Iznenađuje koliko je Stipe požurio s obzirom da je do tog trenutka bio vrlo pasivan i nije pokušavao puno toga napraviti. U prvoj rundi nije ispalio nijedan udarac rukom, što dovoljno govori o tome koliko je Stipe bio pasivan.

Čini se da je Miočić i dalje bio uzdrman kada je odlučio krenuti prema Ngannouu u trenutku kada ovaj nije zateturao, te je pritom imao ruke jako nisko. 

Nakon meča predsjednik UFC-a Dana White rekao je da jako poštuje Miočića i da će se čuti s njim nakon što se odmori i zacjeli. Isto tako rekao je da želi vidjeti Derricka Lewisa protiv Francisa Ngannoua, jer je on jedini uz Miočića pobijedio Kamerunca u UFC-u.

Sve ovisi o tome hoće li se UFC uspjeti dogovoriti s Jonom Jonesom oko honorara, jer se nagađa da bi mogao tražiti jako visoki honorar na koji Dana White neće pristati. 

gol expired Ngannou biranim riječima govorio o Miočiću pa izrazio želju za obranu naslova protiv drugog borca divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider