FIGHT!
SPORTOVI
breaking news !: Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
FIGHT!
najavio je planove

Stipe Miočić se oglasio, objasnio razloge poraza: "Mojim fanovima, pogotovo u Hrvatskoj i Clevelandu..."

Stipe Miočić se oglasio objavom na društvenim mrežama nakon poraza of Francisa Ngannoua.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Stipe Miočić se oglasio porukom na društvenim mrežama nakon što je izgubio pojas UFC-ova teškaškog prvaka porazom od Francisa Ngannoua.

U podužoj poruci Miočić je objasnio kako je došlo do poraza, čestitao je pobjedniku i najavio svoje buduće planove.

"Kao prvo, dobro sam. Znam da onaj pad nije bio moj najljepši pad, ali bio sam u nesvijesti, događa se.

Mojoj obitelji, prijateljima i fanovima, pogotovo u Hrvatskoj i Clevelandu... Volim vas i žao mi je što sam vas iznevjerio. Hvala mom timu. Znam da žalite zbog svakog poraza kao i ja.

gol expired Ngannou objasnio zašto je divljački nasrnuo na Miočića nakon što ga je već nokautirao: "Nisam bio zabrinut" divider

Gubimo i pobjeđujemo kao obitelj. Porazi nisu zabavni, uvijek bole neko vrijeme, ali to je zvijer ovog posla. Ne možeš uvijek pobijediti, važno je shvatiti da su porazi sastavni dio sporta (i života) kao i pobjede.

Nemojte nikad zaboraviti da nas Bog stavlja tamo gdje treba u tom trenutku. Ne možete očajavati o tome što ste trebali napraviti bolje, ali možete učiti, napredovati i vratiti se bolje pripremljeni sljedeći put.

Hoće li se Stipe Miočić vratiti na tron UFC-ove teške kategorije?

Ukupno glasova:

Nažalost, udaljio sam se od plana borbe. Dobro sam se osjećao ulazeći u drugu rundu, vidio sam to kao početak onog što je planirano. Postajao je zadihan, a ja sam ušao previše žestoko i nezaštićeno. Nisam bio u dobroj situaciji za primiti udarac. Vidio je priliku i napravio ono što bi svaki veliki borac napravio.

To je bila moja pogreška koju prihvaćam. Želim čestitati Francisu Ngannouu i njegovu timu na zasluženoj pobjedi. Subota navečer bila je tvoja večer, uživaj u pobjedi. Zasad ću odmoriti i uživati s obitelji i dočekati našeg sina na ljeto. Pratite me", napisao je i na kraju dodao emoticon sklopljenih ruku i hrvatske zastave.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider