FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
od početka do kraja

Pogledajte cijelu borbu Miočića i Ngannoua te sve što se događalo tijekom obje runde

Stipe Miočić nije više UFC prvak nakon što je izgubio u revanšu od Francisa Ngannoua.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vladavina Stipe Miočića na tronu teškaške divizije je završena. Njega je na UFC-u 260 porazio Francis Ngannou brutalnim nokautom na samom početku druge runde, nakon što je preživio prvu vrlo lošu i neaktivnu rundu.

Miočić je pogrešno procijenio situaciju u kojoj je plasirao jedan od rijetkih udaraca rukom prema Ngannouu, a zatim preopušteno krenuo prema njemu sa spuštenom desnom rukom. Ngannou, koji je ostao priseban nakon udarca koji je primio, ispalio je lijevi kroše i zaključio priču večeri.

Stipe se teško pridigao u tom trenutku. U tome mu je pomogao sudac Herb Dean, za kojeg se naš borac pridržavao. Bio je vidno uzdrman, zbog čega ga je UFC odmah poslao u bolnicu na CT glave i otkazao njegov dio konferencije za novinare.

Hoće li se Stipe Miočić vratiti na tron UFC-ove teške kategorije?

Ukupno glasova:

Nakon pobjede UFC-ov komentator Joe Rogan održao je jedan od najdužih razgovora nakon pobjede s nekim borcem. Više od devet minuta razgovarao je s Ngannouom, a tijekom tog razgovora Kamerunac je imao samo lijepe riječi za Stipu.

Drugi MMA borci bili su oduševljeni onime što je Ngannou prezentirao u kavezu, pogotovo ako se uzme u obzir da je prije tri godine, nakon što je Stipe preživio prvu rundu dok je on imao snage, izgledao kao nespremni amater.

Teško je reći što sada slijedi za Stipu Miočića, no vrlo je vjerojatno da neće dobiti revanš odmah protiv Ngannoua. Ako odbije sve prijedloge UFC-a koji bi mogli biti Derrick Lewis, Cyril Gane ili Aleksander Volkov, Miočić bi mogao čekati pobjednika meča između Ngannoua i Jonesa odnosno Lewisa.

gol expired VIDEO: Francis Ngannou teško nokautirao Stipu Miočića i postao novi UFC prvak! divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider