FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"napravio bi pogrešku"

Zabrinjavajuće riječi bivšeg prvaka o Miočiću: "Iskreno, ne znam hoćemo li ga opet vidjeti"

Daniel Cormier, veliki rival Stipe Miočića s kojim je odradio možda i najveću trilogiju u UFC-ovoj povijesti, iznio je mišljenje da možda više nećemo vidjeti najvećeg teškaša u kavezu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Daniel Cormier, bivši UFC-ov prvak poluteške i teške kategorije iznio je zanimljivo mišljenje nakon što je Stipe Miočić izgubio pojas prvaka, odnosno nakon što ga je Francis Ngannou brutalno nokautirao minule nedjelje na UFC 260 eventu u Las Vegasu.

"Čestitke Francisu Ngannouu, novom kralju teške kategorije. Budite sigurni da njegovo osvajanje titule mijenja sve. Promijenit će način na koji se u svijetu sporta gleda na UFC-ov teškaški naslov", napisao je bivši prvak, a u analizi za ESPN iznio je zabrinjavajuću, ali i realnu opciju - umirovljenje.

gol expired Pogledajte cijelu borbu Miočića i Ngannoua te sve što se događalo tijekom obje runde divider

"Ništa se ne mijenja kada govorimo o onome što je Stipe Miočić. On je i dalje najbolji teškaš u povijesti. Ovo je sport u kojem ljudi gube. Jedna borba i jedan poraz ne mijenjaju ono što je Stipe bio i što je dandanas. Ali vjerujem da mora uzeti pauzu ako se odluči ponovno sučeliti s Ngannouom. Žuriti u novi meč s Francisom bila bi ogromna pogreška", smatra DC te dodaje;

"Iskreno, ima 38 godina i ne znam hoćemo li ga ponovno vidjeti. Toliko su ga dugo podcjenjivali i nadam se da nije jedan od onih koje počnemo cijeniti kada prestanu s borbama."

Stipe se još nije oglasio nakon teškog poraza, no nadamo se da ovo nije konačni kraj najvećeg prvaka u UFC-ovoj teškoj kategoriji.

gol expired Miočićeva supruga objavila fotografiju iz bolnice i otkrila njegovo stanje nakon teškog nokauta divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider